• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Puno lakih poena, više su željeli pobjedu

Igokea je sezonu u ABA ligi porazom od Mege okončala na 10. mjestu sa skorom 7-15.

 Bajić: Puno lakih poena, više su željeli pobjedu Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

U izjednačenoj utakmici, u kojoj je Mega krajem prve dionice vodila i 19 poena razlike (29:10), Igokea je uspela da se vrati u igru uoči posljednje četvrtine i da priđe na poen zaostatka (70:69). Ipak, domaćin je kontrolisao rezultat kroz završnicu i na koncu slavio pobjedu od 12 poena razlike, 99:87.

Dragan Bajić je nakon meča čestitao Megi na pobjedi i poželio im sreću u nastavku sezone.

"Oni kao da su više željeli pobjedu i bolji plasman na tabeli na kraju ABA lige. Mi smo željeli da smanjimo broj izgubljenih lopti i situacije jedan na nula. Međutim, Mega je postigla 27 lakih poena. Nešto slično je viđeno i sa naše strane, pa bih rekao da je presudan bio Megin šut za tri poena. Pogodili su čak 14 trojki iz 28 pokušaja i taj segment je igre je prelomio meč. Takođe, Loše smo počeli utakmicu, ušli smo u veliki minus, ali smo uspjeli da se vratimo, u trećoj četvrtini čak i da napravimo preokret i povedemo, ali nismo imali ni dovoljno pameti, ni želje i volje da zadržimo rezultatsku prednost. Mega je lako konsolidovala svoje redove, vratila vođstvo i zasluženo pobijedila", rekao je Dragan Bajić nakon meča.

Đorđe Milošević je imao zapažen učinak od 14 poena, pet skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte, ali "ol-raund" učinak svestranog krila nije bio dovoljan da bi se u "Pinkiju" savladala Mega.

„Čestitao bih Megi na zasluženoj pobedi. U pripremi ove utakmice dogovor je da smanjimo broj izgubljenih lopti, da utakmicu uvedemo u igru pet na pet, jer je Mega veoma mlada ekipa i igra vrlo agresivno. Međutim, nismo u tome uspjeli, pretrčali su nas i vjerovatno zbog nedostatka igrača u našoj rotaciji ponestalo nam je snage u finišu i Mega je sasvim zasluženo privela utakmicu kraju u svoju korist", zaključio je Milošević.

Igokea se sada okreće domaćem prvenstvu, gdje će pokušati da odbrani titulu osvojenu prošle godine. Prvi rival u Ligi 6 biće im Široki, a prvenstvo startuje narednog vikenda.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

PIROVA POBJEDA MEGE I MEGA I IGOKEA ODAVNO OSIGURALI OPSTANAK U ABA LIGI UZ OČAJAN NASTUP MZT NIKO DRUGI NIJE BIO NI UGROŽEN

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC