Dobio otkaz, upucao bivše kolege, pa se ubio! FOTO

Autor:

Drama u Ruzveltovoj ulici kod broja 55. Bivši radnik, po zanimanju programer, pucao na zaposlene u jednoj firmi. Upucao dvojicu, jedan podlegao povredama. Treći radnik iskočio kroz prozor. Napadač se ubio, kaže Nebojša Stefanović.

Dobio otkaz, upucao bivše kolege, pa se ubio! FOTO Foto: MONDO/Stefan Stojanović

U prostorijama firme u Ruzveltovoj ulici u Beogradu oko 11 časova bivši radnik N.S. (1987) firme ispalio je više projektila iz pištolja u pravcu dvojice radnika, dok je treći skočio kroz prozor, saopštio je MUP Srbije.

Jedan od dvojice ranjenih radnika je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru.

N.S. je nakon pucnjave pobegao iz firme i pronađen je sa teškim telesnim povredama u svom stanu na Zvezdari, u koji je policija stigla zbog prijave da je izbio požar.

MONDO saznaje da je osoba koja je nađena u stanu u ulici Vojvode Savatija (za koju se sumnja da je napadač), bila teško povređena, da ima veliku rupu na čelu i opekotine.

Kasnije tokom dana, ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović otkrio je da je napadač podlegao povredama.

On je rekao da je osoba koja je pucala izvršila samoubistvo."Dogodio se jedan incident sa teškim posledicama, gde je jedno lice, koje je očigledno bilo radnik ili bivši zaposleni te firme, ušlo u firmu, izvršilo teško krivično delo, zatim otišlo kući i izvršilo samoubistvo", rekao je Stefanović u Skupštine Srbije.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE:

N.S. je piše "Kurir"  u firmi "Privredni savetnik za informacione tehnologije" radio kao programer, a prema rečima kolega bio je miran i povučen.

On je prošlog četvrtka navodno dobio otkaz u firmi, pa je danas upao u prostorije iste i počeo da puca na zaposlene.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju svih okolnosti i činjenica vezanih za pucnjavu koja se danas dogodila u prostorijama firme u Ruzveltovoj ulici, saopštio je MUP Srbije.

„Bivši radnik pomenute firme N.S. (1987) danas je oko 11 časova u prostorijama firme u Ruzveltovoj ulici ispalio više projektila u pravcu dvojice radnika, dok je treći radnik iskočio kroz prozor. Odmah nakon prijave pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izašli su na lice mesta i obezbedili mesto događaja. Nažalost, jedan od ranjenih radnika je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru“ rekao je Dejan Bojović, zamenik načelnika Uprave policije Policijske uprave za grad Beograd.

Kako je naveo, samo desetak minuta nakon pucnjave, policiji je prijavljen požar na Zvezdari, gde je iz zapaljenog stana od strane pripadnika MUP-a izvučen N.S. sa teškim telesnim povredama.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavljaju uviđaj i, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimaju sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica vezanih za ove događaje“ rekao je Bojović.

Izvor: FoNetTagovi:

Ostale vijesti