• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li se Milan sprema za odlazak Donarume?

Autor mondo.ba

Pepe Reina je danas navodno na ljekarskim pregledima u Milanu i ako sve bude u redu u junu će kao slobodan igrač postati član ekipe sa "San Sira.

Španski golman trenutno "odrađuje" posljednjih šest mjeseci ugovora sa Napolijem i prema "Bosmanovom pravilu" slobodan je da pregovara sa drugim klubovima i potpiše predugovor.

Reina je u Napoli u prvom mandatu došao kao pozamljen igrač Liverpula da bi nakon sezone u Bajernu 2015. vratio pod Vezuv i od tad je bio prvi izbor Rafe Beniteza, a sada Mauricia Sarija.

Ono o čemu se špekuliše u italijanskoj javnosti je da li će Reina u Milanu na golu zamijeniti Đanluiđija Donraumu (19) ili mu biti rezerva i u tom slučaju u "Milanelu" uzeti mjesto Marko Storariju ili Antoniu Donarumi.

Ipak, nije vjerovatno da bi Reina u ovom trenutku u karijeri pristao da bude na klupi što dodatno podgrijava priče o statusu jednog od najtalentovanijih golmana u Evropi, za kojeg se interesuju Pari Sen-Žermen, Real Madrid i Juventus.

Podsjetimo, brojne kontroverze proteklog ljeta pratile su Donarumu. Očekivalo se da napusti Milan, ali je ipak u konsultaciji sa menadžerom Minom Rajolom odlučio da ostane u "gradu mode".

Navijači su ga tokom Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine Đanluiđija gađali lažnim novčanicama, nazivajući ga "Dolarumom", aludirajući na njegovu želju za novcem.

Čini se da će i ove godine sve do kraja ljetnjeg prelaznog roka trajati spekulacije o odlasku Donarume iz MIlana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC