HIT dana: Vlatko Stefanovski - Gipsy Song

Autor:

Zaista nismo sigurni da li postoji ljepša pjesma... Uživajte!

0
A- A A+

Izvor: YouTube

......

Шутка и Топаана имаат една мана
Што не се во Индиjа
За да види Кришна што е тоа живот
На весела долина

Jас сум шетал, jас сум бил на запад
Дури до Германиjа
За да наjдам парче леб за мене и за
Моjата фамилиjа

Еj, да имам, ко што немам
Па да купам бел коњ
и да jавам, дење ноќе
И на jаве, и на jаве и на сон

Секоj од нас има своjа ѕвезда
Што го прати дур е жив
Кога свети jако, човек има среќа
Кога гасне судбина

Еj, да имам, ко што немам
Па да купам бел коњ
и да jавам, дење ноќе
И на jаве, и на jаве и на сон

Еj, да имам, ко што немам
Ќе ти купам кревет,
За да спиеш ти со мене
Иљада и, иљада и една ноќ…

Tagovi:

Ostale vijesti