Možete da odahnete!

Autor:

Lepa plavuša se ipak ne povlači iz filmske industrije

Kao bomba je odjeknula vest da Kameron Dijaz odustaje od snimanja filmova i da je otišla u ranu penziju, a svi vi koji ste se malo rastužili zbog toga, sada možete da odahnete, jer je sve bila ŠALA!

I to ne Dijazove, već njene prijateljice, glumice Selme Bler, koja je na svom Twitter profilu pokušala da ispravi haos koji je napravila kada je rekla da se Kameron povlači iz filmske industrije, a istina je da samo neko vreme nije snimala ništa...

"NAJNOVIJE VESTI: Ljudi molim vas, šalila sam se u onom intrevjuu. KAMERON DIJAZ NE ide u penziji. I još jedna najnovija vest: Ja SADA idem u penziju s mesta portaporala Kameron Dijaz", napisala je ona.

Cela zbrka je nastala kada se Selma u intervjuu prisetila razgovora za Kameron:

"Išla sam na ručak sa Kameron pre neki dan. Prisećale smo se filma 'The sweetest thing'. Ja bih volela da se snimi nastavak, ali Kameron se povlači iz glume i ide u penziju. Rekla je: 'Završila sam'", ispričala je Selma i dodala:

"Mislim, njoj nije potrebno da snimi više filmova. Ima lep život. Ne znam šta bi bilo potrebno da se dogodi da je natera da se vrati. Srećna je", istakla je glumica.

U ovo je bilo lako poverovati, jer se Kameron nije pojavila u filmu još od 2014. godine kada je glumila u filmu "Annie", ali sve je okej i samo je potrebno da glumica odabere odgovarajući scenario i vrati se u sedlo!

Ostale vijesti