"Lara Kroft NEMA grudi!"

Autor:

I, eto ga - komentar koji su svi čekali!

Švedska glumica Alisija Vikander "nasledila" je Anđelinu Džoli u ulozi Lare Kroft. Film je dobio odlične kritike, svi su oduševljeni "novom Larom", ali se ipak sa setom prisećaju Anđeline Džoli...

Ne, ne zbog glume, nego GRUDI!

Svi koji vole igricu, znaju kako Lara izgleda. Svi koji su gledali Anđelinu u ovoj ulozi videli su i kako "Anđelina izgleda"... a onda se pojavila Vikanderova.

"Da li ja moram da budem taj se*onja koji će reći da su joj grudi premale da igra Laru Kroft? Da li ja moram da budem taj tip? Jedini koji će to je*eno reći?! Izgleda da moram", napisao je tviteraš @amazingatheist i izazvao lavinu istih i sličnih komentara!

Ipak, bilo je i onih koji su stali u odbranu glavne glumice i poručili mu "ti si dovoljno velika s..., pa je sad sve u redu".

Da joj "nešto nedostaje" zna i glavna glumica, koja je u jednom ranijem intervjuu rekla:"Moje grudi nisu tako čvrste kao kod prve Lare Kroft! Oduvek sam znala kako ću da je igram, još kad sam imala deset godina, znala sam sve o tom liku. Ali moje grudi ne stoje tako kao njene".

Tagovi:

Ostale vijesti