• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpulu novac ispred titule: Salah ide...

Autor mondo.rs

...ako na Enfild tokom leta stigne odgovarajuća ponuda. Traženih 160 miliona neće biti problem za klubove koji se uveliko razbacuju i većim ciframa.

Liverpul polako završava 28. sezonu bez titule prvaka Engleske. Davno je bila 1990. godina kada je klub s Enfilda upisao 18. zvezdicu. Navijači jednog od najtrofejnih klubova Britanije i Evrope nisu ni sanjali da će se titula šampiona toliko dugo čekati.

Ali...

Sudeći po odluci čelnika Liverpula, mala je verovatnoća da "redsi" i sledeće godine napadu tron Premijer lige.

Za razliku od prvog dela sezone, tim Jirgena Klopa maestralno igra drugi. Od 22. oktobra, kada je Liverpul doživeo ubedljiv poraz na Vembliju od Totenhema (4:1), "crveni" su odigrali 21 utakmicu i samo dva puta pognutih glava napustili teren. Protiv Svonsija krajem januara i u poslednjem odigranom kolu, kada su gostovali na "Old Trafordu".


Nadu da Klop stvara šampionski sastav srušila je odluka vodećih ljudi kluba, koji smatraju da Mohamed Salah treba da ode u slučaju odgovarajuće ponude, odnosno ako je zainteresovana strana spremna da plati 160.000.000 evra za Egipćanina, saznaju mediji na Ostrvu.

Slično je Liverpul svojevremeno postupio i sa Luisom Suarezom. Odrekao se i Kutinja nedavno, a sada zaradu opet stavlja ispred rezultata.

Salah je najbolji igrač Liverpula i igra sezonu iz snova.

Iz tog razloga nalazi se na meti najjačih i najbogatijih klubova, a jedan od njih je Real Madrid. Uz to, Egipćanin je i velika želja predsednika "kraljevskog kluba" Florentina Pereza.

Prvi čovek Reala voleo bi da napad Reala sledeće sezone predvode Hari Kejn, Mo Salah i, ako je ikako moguće, Nejmar.


Salah i Kejn u ovom trenutku dele prvo mesto na listi strelaca Premijer lige sa po 24 postignuta gola. To je učinak Egipćanina na tek 29 utakmica. On je 2017 stigao na Enfild iz Rome...



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC