• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mažić sudi meč Crna Gora - Turska

Autor mondo.rs

Iskusni internacionalac po drugi put u karijeri deli pravdu na utakmici seniorske reprezentacije Crne Gore...

 Milorad-Mazic-Crna-Gora-Turska Izvor: MN PRESS

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić određen je za glavnog arbitra na prijateljskom meču između Crne Gore i Turske, koji će biti odigran 27. marta u Podgorici.

Njemu će na Gradskom stadionu u Podgorici pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević,koji su u Mažićevom timu na svim međunarodnim utakmicama.

Ulogu četvrog sudije, koji će naknadno biti određen, obavljaće jedan od internacionalaca sa Jedinstvene liste sudija Fudbalskog saveza Crne Gore.

U bogatoj karijeri Mažić je imao priliku da deli pravdu na utakmicama najvećih kontinentalnih i planetarnih takmičenja - Evropskog i Svetskog prvenstva, kao i mečeve Lige šampiona i Lige Evrope.

Na listu internacionalnih sudija došao je 2009. godine, pa se u avgustu iste godine našao na centru Gradskog stadiona u Podgorici u prijateljskoj utakmici seniorskih reprezentacija Crne Gore i Velsa. "Hrabri sokoli" su pobedili "zmajeve" rezultatom 2:1 - strelci su bili Jovetić i Đalović.

Od 2012. godine Mažić je član UEFA elitne grupe sudija pa će, zajedno sa najboljim evropskim sudijama, biti učesnik Svetskog prvenstva koje se ove godine održava u Rusiji.

Mažić je rođen 1973. godine u Vrbasu, gde živi i danas. Po struci je ekonomista, zapodlen je kao menadžer prodaje u kompaniji "Zlatiborac".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC