• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić: Nemamo izgovor!

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije kaže da je Mančester junajted propustio veliku šansu za uspjeh u Ligi šampiona, ali da i dalje ima za šta da se bori u finišu sezone.

Mančester junajted imao je sve preduslove da se poslije četiri godine ponovo nađe među osam najboljih timova Evrope.

Velikan sa "Old Traforda" u startu je imao sreće kada je na decembarskom žrijebu izvukao Sevilju (potencijalni protivnici bili su Real, Juventus i Bajern), a i forma u domaćem prvenstvu navodila je na zaključak da je Junajted favorit.

Međutim, remi u prvom meču (0:0), ostvaren najviše zaslugom Davida De Hee, nije bio dovoljna opomena "crvenim đavolima", pa ni to što su u prvom poluvremenu revanša, pred svojim navijačima, bili daleko od željenog izdanja.

Na kraju, Visam Ben Jeder je odmah po ulasku sa klupe postigao dva pogotka i režirao senzaciju. Romelu Lukaku je šest minuta samo ublažio poraz Junajteda (1:2), kome je bilo potrebno da pobijedi 3:2.

"Nemamo izgovor, izgubili smo veliku utakmicu i propustili priliku. Pobjedom nad Liverpulom smo podigli samopouzdanje, ali Sevilja je bila bolja i zasluženo ide u četvrtfinale", rekao je za klupski sajt Nemanja Matić.

Srpski "vezista" smatra da ekipa mora brzo da se usredsredi na finiš sezone, u kome će se boriti za FA kup i drugo mjesto u Premijer ligi.

"Moramo da vidimo gdje griješimo kako bismo postali bolji. Čeka nas važna kup utakmica protiv Brajtona za vikend, moramo da se vratimo na pobjednički put", poručio je Matić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC