"Mi smo vojska, mi smo vojska Savidis Ivanaaa"

Autor:

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Prijović dao je podršku svom gazdi, vlasniku solunskog PAOK-a Ivanu Savidisu, "predsedniku sa pištoljem".

0
A- A A+
aleksandar prijović Foto: MN Press

Napadač srpske reprezentacije Aleksandar Prijović nedavno je produžio ugovor sa PAOK-om i ujedno postao NAJPLAĆENIJI igrač u istoriji solunskog kluba.

Jasno je da mu je u PAOK-u odlično, a zasluge za to pripadaju i vlasniku kluba, ruskom Grku Ivanu Savidisu, koji je "zaslužan" i za to što je grčko prvenstvo suspendovano.

"Veliki šefe, svi znamo koliko si dobra i ljubazna osoba, kao i koliko ljudi traži tvoju pomoć. Mi smo tvoji vojnici na terenu, stojimo zajedno na istoj strani", napisao je Prijović na engleskom jeziku.

Fotografiju pogledajte na njegovoj Facebook stranici.

Savidis je prouzrokovao da se zaustavi fudbalsko prvenstvo u Grčkoj jer je na meču protiv AEK-a, revolitiran poništenim golom njegovom timu, upao na teren naoružan da se obračuna sa sudijom.

Za takav potez se izvinio javnosti i obrazložio da je to uradio u emotivnom stanju kako bi sprečio ljudske žrtve jer su mnogi ušli na teren.

KO JE PREDSEDNIK SA PIŠTOLJEM? 

Tagovi:

Ostale vijesti