• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern - Bešiktaš: 8:1 - sve je jasno!

Autor mondo.rs

Bajern i u revanšu pobedio Bešiktaš i posle ubedljivog trijumfa u dvomeču plasirao se u četvrtfinale.

U Minhenu je bilo 5:0, u Istanbulu 3:1 - ukupno 8:1!

Sve je jasno!

Bajern je bolji, znatno kvalitetniji, iskusniji i zasluženo ide među osam najboljih ekipa u Evropi. Uostalom, prvak Nemačke je punio mrežu šampiona Turske.

Pitanje prolaska u narednu rudnu bilo je rešno već u Minhenu, a Bavarci su na Bešiktaš parku samo potvrdili dominaciju pobedivši 2:1. Doduše, u revanšu je igra bila znatno izjednačenija.

Jup Hajnkes je ostavio na klupi Džošuu Kimiha, ali je opet izveo prilično jak sastav. Šenul Guneš je u dobroj meri promenio postavu koja je u Minhenu doživela debakl.

I pored svega - stadion Bešiktaša je bio pun, a navijači su od prvog do poslednjeg minuta, bez obzira na šanse i rezultat, davali podršku svom timu.

JUVENTUS - Totenhem 2:2, 2:1

Bazel - MANČESTER SITI 0:4, 1:2 Porto - LIVERPUL 0:5, 0:0

REAL MADRID - PSŽ 3:1, 2:1 SEVILJA - Mančester j. 0:0, 2:1 Šahtjor - ROMA 2:1, 0:1

BAJERN - Bešiktaš 5:0, 3:1

Čelsi - Barselone 1:1,

 Posle izjednačenog početka, Bajern je poveo golom Tijaga Alkantare u 18. minutu. Tomas Miler je lepo primetio da je odbrana crno-belih zaboravila na bivšeg fudbalera Barselone, usledio je precizan centaršut i realizacija Španca.

Taj rezultat bio je aktuelan sve do prvog minuta drugog dela. Čim je krenuo s centra Bajern je duplirao vođstvo. Gokun Gonul je nespretno reagovao ispred Tolge Zengina i poslao loptu u sopstvenu mrežu.

Vagner Lav postigao je počasni pogodak za Bešiktaš!

Brazilac se vrlo lepo snašao posle greške odbrane Bajerna, rešio je uspešno duel sa Arturom Vidalom i pogodio mrežu u 59. minutu.

Sve je bilo završeno u 84. minutu.

Davis Alaba je prošao po levoj strani, iako je njegov centaršut blokiran od strane Ujsala, lopta je došla do Sandra Vagnera, koji se poklonio i uvećao prednost Bajerna.

Bešiktaš je doživeo poraz na svom terenu posle 19 utakmica, ali se okreće borbi za titulu u Turskoj. Bajern je šampionsku krunu praktično već obezbedio, ali želi i onu veću - evropsku!


BEŠIKTAŠ: Zengin - Gonul, Medel, Ujsal, Erkin - Kvarežma, Ezjakup, Arslan, Lens - Pektemek, Vagner Lav.

BAJERN: Ulrajh - Rafinja, Boateng, Humels, Alaba - Vidal, Martinez, Alkantara - Miler, Levandovski, Riberi.

IZ MINUTA...

KRAJ

GOOOL - 1:3!

84' Alaba je prošao po levoj strani, iako je njegov centaršut blokiran od strane Ujsala, lopta je došla do Sandra Vagnera, koji se poklonio i uvećao prednost Bajerna.

VELIKA ŠANSA!

61' Sjajna akcija domaćina i neverovatno šta nije iskoristio Pektamek! Bio je Bešiktaš blizu izjednačenja.

GOOOL!

59' Vagner Lav, posle sedam golova Bajerna, uspeva da smanji rezultat u Istanbulu - 1:2. Lav je dobio duel sa Vidalom i uspešno je rešio situaciju u kaznenom prostoru Bajerna. Zaslužio je Bešiktaš ovaj pogodak.




51' Utakmica je prekinuta jer se pored trerena nalazi mačka! :)




GOOOL!

46' Čim su krenuli s centra Bajern je postigao drugi gol. Gokan Gonul je naleteo na loptu posle centaršuta i smestio je u sopstvenu mrežu.





Završeno je prvo poluvreme.

- Mirno se igra, privodi se prvo poluvreme kraju. Bajern i dalje vodi, Bešiktaš nastoji da izjednači, ali mu teško ide protiv organizovane odbrane Bavaraca.

GOOOL!

18' Tijago Alkantara je strelac! U izjednačenom meču Bajern je prvi stigao do pogotka. Tomas Miler je video slobodnog bivšeg igrača Barselone, uputio je vrlo preciznu loptu, a Alkantara nije imao težak zadatak, pogotovo što je bio loše čuvan.




PRIZVALI SMO JE!

Prilika za Bajern u desetom minutu. Alaba je dobro tukao iz slobodnog udarca, Zengin je odbio loptu do Tomasa Milera, koji je imao otvorenu situaciju, ali je loše šutirao. Poslao je loptu visoko preko gola.

10' Očekivali smo ih, ali još nema prilika na Bešiktaš areni.

- Počela je utakmica...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC