Nokautirao glumca!

Autor:

Tom Hardi o batinama koje je "popio" od kolege glumca

Glumca Toma Hardija znate kao Betmenovog neprijatelja, uskoro i Spajdermenovog, ali i momka koji je klincima čitao priče za laku noć na britanskoj televiziji... a kao momka koji je "popio batine" od Šaje Labafa?

Hardi se u intervjuu magazinu "Esquire" prisetio saradnje sa zvezdom "Transformersa" u filmu "Lawless".

"Nokautirao me je u sekundi. Pao sam u nesvest. On je loš, loš momak i veoma je strašan. Probudio sam se u rukama svog trenera i pitao ga šta se desilo. Rekao mi je da me je Šaja nokautirao. Bio je brz kao munja. Pitao sam trenera da li mogu da idem kući, a on je odgovorio: 'Za tri nedelje, kada završiš snimanje sa Šajom", ispričao je Tom Hardi i otkrio zašto je dobio batine.

"Film je takav kakav je, a Šaja je pio ceo dan. U sekundi me je napao. Nosio sam džemper, znam da je spao s mene!".

Ipak, i pored nokauta, Hardi o Šaji ima lepo mišljenje.

"Od umetnika se traži nekoliko stvari - da bude disciplinovan i uračunat, komunikativan i prijatan za saradnju. A, onda, u sekundi se traži od njih da postanu psihopate. U sekundi! Treba biti jako ljudsko biće za tako nešto, mada, poznato je da gluma ne privlači stabilne likove... Ipak, o Šaji mogu da kažem sve najbolje - on je glumac koji gradi realnost od fantazije. Mi nismo roboti, ali kada gledam Šiju vidim ih".

Tagovi:

Ostale vijesti