• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musa: Zvezda nije nepobjediva!

Autor mondo.ba

Bh. reprezentativac i član Cedevite Džanan Musa vjeruje da njegova ekipa može do istorijskog uspjeha – trofeja u ABA ligi.

 Džanan Musa intervju za sajt ABA - Zvezda nije nepobjediva Izvor: MN PRESS

Musa je u intervjuu za sajt ABA lige istakao da Cedevita ima kvalitet za eliminiše Budućnost u polufinalu plej-ofa, te da Zvezda nije nadmoćna kao prošle godine.

"Mislim da je ekipa spremna. Što se tiče samog plej-ofa, željno iščekujemo tu prvu utakmicu protiv Budućnosti VOLI. Mislim da imamo dovoljno kvaliteta da odemo do samog kraja i nadam se da ćemo to uraditi", rekao je Musa.

Cedevita je ove sezone odigrala „mini ligu“ sa ekipom Budućnosti VOLI, pošto su se sastajali 5 puta u svim takmičenjima, a slijede još najmanje dva međusobna duela.

"Dosta je teško igrati protiv jedne ekipe toliko mnogo puta u jednoj sezoni. Već se poznajemo, tako da je dosta teško izvesti neke nove trikove protiv takvih ekipa. Mislim da su oni jedna jako kvalitetna ekipa, pogotovo zato što su nedavno doveli i Doellmana, jednog ozbiljnog igrača. Tako da će biti dosta teško, ali mislim da možemo otići u finale".

Musa kao najveću opasnost u redovima Podgoričana vidi svog saigrača iz reprezentacije BiH.

"Mislim da je njihov pokretač igre Nemanja Gordić. On je njihov pokretač napada i obrane. On može u obrani dosta pritisnuti protivničke playmakere, a njegova kreacija u napadu može nam zadati dosta problema. Mislim da je taj jedan playmaker dosta bitan za njih i on je neki pokretač svega".

Cedevita nije uspjela da se okiti titulom šampiona ABA lige, iako je igrala nekoliko finala.

"Nadam se da će ova godina biti istorijska, jer smo mi napokon doveli igru do nekog nivoa na kojem možemo igrati sa svim ekipama u ABA ligi i u Evrokupu. Mislim da Zvezda ove sezone nije nepobjediva. Prošle godine su bili dosta nadmoćniji. To se vidjelo i u drugim utakmicama, ne samo sa nama. Ali, ove sezone imaju poneku slabu tačku i mislim da, ako se nađemo u finalu, imamo tamo šta da tražimo”, zaključio je Musa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC