• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što je Mesi u fudbalu, ON je u vaterpolu!

Autor mondo.rs

Kada imate u timu igrača kao što je Filip Filipović već ste pobedili... Fića postigao 250. gol u karijeri u vaterpolo Ligi šampiona!

 Što je Mesi u fudbalu, ON je u vaterpolu! Izvor: MN PRESS

Vaterpolista Pro Reka i kapiten reprezentacije Srbije, Filip Filipović, u sredu je protiv Jadrana iz Herceg Novog (10:5) odigrao svoju 136. utakmicu u Ligi šampiona i postigao 250. pogodak u ovom takmičenju, koje se ranije zvalo i Kup šampiona, odnosno Evroliga.

Filipović je u Kupu šampiona debitovao u januaru 2003. godine igrajući za Partizan, a mesec dana kasnije, u duelu sa španskom Barselonom, postigao je i prvi gol.

"Lep broj, ali je najvažnije da nastavim kontinuitet. Odlučujući golovi su najbitniji, ali ne mogu neki da izdvojim. Asistencije retko ko gleda i pamti, a one su nekada i lepše od golova. Ponosan sam na staž u Ligi šampiona, od 2003. do danas, dakle 15 godina i zbog toga mi je jako drago", rekao je Filipović za sajt filipfilipovic.rs.

On je sa Partizan odigrao 44 utakmice u Kupu evropskih šampiona (od 2003. do 2009. godine) i postigao je 87 golova.

Potom je prešao u italijanski Pro Reko, za koji igra i danas, ali je dve sezone proveo i u Kragujevcu, gde je igrao za Radnički. Sa Kragujevčanima je stigao do finala ovog takmičenja 2014. godine, a na 12 utakmica postigao je ukupno 27 golova. Igrajući za Pro Reko u Ligi šampiona, sa kojim je tri puta osvajao trofej, Filipović je na 80 utakmica postigao 136 pogodaka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC