Stjuardesa otkrila kako se radi ONO u avionu

Autor:

Moguće je, kaže žena koja je 20 godia radila kao stjuardesa, a zatim je ispričala i šta je sve videla da putnici rade, kako se "snalaze"...

Džena Lej je više od 20 godina radila je kao stjuardesa, a u autobiografiji "Faking the O" je obajsnila kako je izgledao njen posao, ali i život samohrane majke.

Kaže da je, radeći za jednu veliku avio-kompaniju, često imala posla sa putnicima koji su pokušavali da imaju seks tokom leta.

"Nekoliko njih sam otkrila da to rade u toaletu, a bilo je i onih koji se nisu libili od seksa na svojim sedištima", kaže stjuardesa, čiji memoari potvrđuju rezultate istraživanja koje je pokazalo da je oko 15 odsto putnika imalo seksualne odnose tokom leta avionom, piše "Hafington post".

Seks u toaletu je najgori. Osim što su mali i zahtevaju određene fizičke veštine da zauzmete odgovarajući položaj, oni su i prljavi! Samo kada bi znali koliko putnika promaši wc šolju kada vrši nuždu tokom turbulencije!

S obzirom na to da o seksu u avionu ništa ne piše u pravilnicima avio-kompanije, to nije zabranjeno, osim kada je uključeno upozorenje da putnici moraju biti vezani i na svojim sedištima, kaže stjuardesa.

"Parovi pokušavaju da budu diskretni, ali baš zbog toga postaju sumnjivi i privuku pažnju posade", obajsnila je i dodala da je druga najveća greška, onih koji bi da vode ljubav na 10.000 metara iznad zmelje, i to što odaberu loše vreme.

"Ako silno želite seks u avinu, kupite kartu za noći let, kada većina putnika spava, a ne za dnevni let."

Ona je prepričala i slučaj para koji se pokrio ćebetom na svojim sedištima, ali je posada ipak shvatila da je "akcija" u toku. Takođe, otkrili su i par koji se upoznao tokom leta, i toliko su se dopali jedno drugom da zajedno ušli u jedan WC.

"Započeli su razgovor na dnu aviona, a nakon nekog vremena smo koleginice i ja shvatile da ih nema, a da je samo je jedan wc bio zauzet. Bile smo prilično sigurne šta se događa. Koleginica je bila za to da ih prekinemo, druga je bila protiv, na kraju smo izvlačenjem ruku odlučivale ko će to da uradi."

A kada su otvorile vrata toalete...

"Nonšalantno su se obukli i vratili na svoja mesta. Kao da se ništa nije dogodilo", kaže Džena i dodaje da se većina putnika "uhvaćenih u akciji" nisu poznavali ranije, već su se upoznali tokom putovanja!

"Ljudi koji sede jedan pored drugog na dugim letovima, piju i flertuju, a jedna stvar vodi drugoj", objasnila je stjuardesa i dodala:

"Mislim da je seks u avionu mnogima privlačan iz dva razloga: da se to uradi iznad zemlje, ali i zbog adrenalina - da li će biti uhvaćni ili ne. Neke baš ta 'opasnost' uzbuđuje."


Izvor: YouTube/LifeAccordingToJimmy


Ostale vijesti