• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić dobio veliko pojačanje za finiš sezone!

"Radio sam satima i satima, od sedam ujutru, ali sam imao samo jedan cilj i istrajao sam", kazao je Nebojša Kosović.

 Đukić dobio veliko pojačanje za finiš sezone! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Kraj agonije!

Vezista crno-belih Nebojša Kosović je početkom septembra na utakmici Crne Gore protiv Kazahstana pokidao prednje ukrštene ligamente kolena, zbog čega je morao na operaciju u Rim kod profesora Paola Marijanija.

Van terena je bio punih šest meseci, a danas ponosno može da kaže da je povratak blizu, samo je potrebno još da uđe u formu koja ga je krasila pre ružne povrede.

"Profesor Marijani mi je potvrdio da mogu da igram i sada bi trebalo da što bolje da treniram kako bih se nametnuo treneru Miroslavu Đukiću. Ne mogu vam opišem koliko sam srećan. Jedva sam čekao i milion puta sam i tokom priprema hteo da uđem u igru, jer sam se osećao dobro, ali subjektivan osećaj je jedno, a fizika nešto drugo", izjavio je Kosović za klupski sajt.

KOSOVIĆ ZA MONDO: VOLIM KAD ME ZOVU HARI POTER!

Crnogorski reprezentativac, koji je dobio poziv i za naredno okupljanje od selektora Ljubiše Tumbakovića, izjavio je da mu je najteže bilo što nije mogao da pomogne klupskim drugovima u utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije iz Plzenja i naveo da je zbog što bržeg povratka na teren trenirao od sedam ujutru.

"Veliku zahvalnost dugujem Andreji Milutinoviću, kod kojeg sam se oporavljao. Radio sam satima i satima, od sedam ujutru, ali sam imao samo jedan cilj i istrajao sam. Jedva čekam da stanem uz aut liniju u Humskoj i uđem u igru", rekao je Kosović.

Kosović je u Partizan stigao iz belgijskog Standarda na leto 2015. godine i osvojio titulu prvaka Srbije i dva Kupa, a pre crno-belih igrao je još i za mađarski Ujpešt i Vojvodinu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC