• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miroslav Đukić: Da naučimo na Zvezdinom primeru!

Autor mondo.rs

"Prebrodili smo krizu koju sve ekipe imaju, vidimo da su i drugi s ove zemaljske kugle i da oni prolaze kroz krize, nije to ništa neobično...", poručio je trener Partizana.

 Miroslav Đukić: Da naučimo na Zvezdinom primeru! Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana prvi put ovog proleća u Superligi pred svojim navijačima!

Odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, Partizan je kažnjen dva meča bez prisustva publike zbog nereda na "večitom derbiju" još u decembru, pa su tako crno-beli igrali pred praznim tribinama protiv Rada i Zemuna.

Ove nedelje (13h, TV Arena Sport 1) u Humsku dolazi Radnik, a navijači će moći da prisustvuju ovom meču 28. kola Superlige.

"Posle dužeg vremena igramo pred našom publikom što je pozitivna stvar za nas. Želimo da im predstavimo boljitak i da smo u dobrom momentu. Neće biti lako protiv Radnika koji je čvrsta ekipa, stvoriće nam probleme, ali smo u uzlaznoj putanji i hoćemo tri boda za samopouzdanje" ,poručio je trener Partizana na današnjoj konferenciji za medije i dodao da žele brz gol kako bi u nastavku igrali "mirnije i rasterećenije", dok od Radnika očekuje da igra "na kontre".

Potvrdio je da je srećan što se Kosović oporavio od povrede, u sastav se vraća i Tošić, dok je problem u odbrani - Bojan Ostojić, Milan Mitrović i Miroslav Vulićević su van stroja.

Na pitanje novinara da li se i Suma oporavio, dodao je kratko:

"Spreman je, može da bude na spisku, trenira normalno, tu je...".

"Prebrodili smo krizu koju sve ekipe imaju, vidimo da su i drugi s ove zemaljske kugle i da oni prolaze kroz krize, nije to ništa neobično... Isto tako ne treba se opuštati i misliti da je sve rešeno u Kupu ako nema Crvene zvezde, videli smo da može svaka ekipa da te pobedi. Možemo da izvučemo lekcije na porazu Crvene zvezde od Mačve i da naučimo na tom primeru. Mi smo smanjili razliku u Superligi i pokušaćemo to još", kazao je Đukić i naveo da ne smatra da u ovom trenutku imaju lakši raspored od "večitog" rivala pošto "nema lakog protivnika".

Izvor: MN PRESS


Posebne pohvale dao je na račun mladog defanzivca Svetozara Markovića.

"Pokazao je da može da igra na obe pozicije, igrač kog smo dobili, potvrdio se, igrač koji raste iz dana u dan, ima dobru glavu i radi predano. Ne ulazi u euforiju nego iz mirnoće ide i popravlja se, pred njim je velika budućnost", naveo je Đukić.

I na račun Ožegovića...

"Raduje me njegova forma, dosta radi za ekipu, i čim radi za ekipu - dolaze golove. I on i Tavamba mnogo rade u defanzivnom delu, mi iz te nule nazad smo dobra takmičarska ekipa jer taj kvalitet nam daje prevagu. Dolaze i golovi i sami po sebi...".

Za kraj je poručio....

"Pretpostavljam da ćemo se mi nametnuti i da će nam prepustiti inicijativu da bi nas iskontrirali. Moramo do gola protiv zgusnute odbrane", kazao je Đukić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC