• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić asistirao i pogodio za polufinale Kupa

Autor mondo.rs

Mančester junajted pri vođstvu od 1:0 jedva odoleo Brajtonu, a onda je reprezentativac Srbije otklonio sve dileme...

Prva utakmica posle ispadanja iz Lige šampiona i velike bure koju je prouzrokovao poraz od Sevilje, završila se rezultatski pozitivno po Mančester junajted.

Na Old Trafordu je u četvrtfinalnom meču FA kupa savladan Brajton - 2:0 (1:0), golovima Romelua Lukakua u 37. i Nemanje Matića u 83. minutu.

Time se Junajted u krugu kandidata za cenjeni trofej priključio Totenhemu, a preostala dva učesnika polufinala biće poznata u nedelju, nakon utakmica Vigan - Sautempton (14.30) i Lester - Čelsi (17.30).



"Crveni đavoli" zasluženo su poveli kada je Matić levicom "iz prve" uputio perfektan centaršut, a snažni Belgijanac bio najviši u skoku i glavom lako zatresao mrežu.

Međutim, u drugom delu meča je Brajton bio daleko ofanzivniji i bolji tim, pa je izjednačenje izbegnuto kombinacijom sreće - naklonjene velikom klubu - i dobrih intervencija rezervnog golmana Serhija Romera.

Kako se duel bližio kraju, a Old Traford postajao sve belji od snega, mogao se steći utisak da su gosti propustili svoje šanse i da će u poslednjih desetak minuta teško doći do pogotka za remi i ponovljeni meč na njihovom stadionu.

To se i obistinilo, kada je Ešli Jang centrirao iz slobodnog udarca, a Matić se iskrao pažnji odbrane i sa pet-šest metara bez problema dao drugi gol ove sezone, nakon onog kojim je 5. marta spektakularno rešio utakmicu Premijer lige protiv Kristal Palasa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC