• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alegri posle kiksa: Ni ljut, ni razočaran

Autor mondo.rs

"Ljudski je da ti ponekad nestane energije kada si prvi na tabeli, u četvrtfinalu si Lige šampiona i finalu Kupa", kaže trener Juventusa posle remija u Ferari.

Šampionska trka u Italiji ponovo je dobila neizvesnost, pošto je Juventus osvojio samo bod u Ferari. "Davljenik" SPAL je odoleo napadima gostiju, pa je utakmica završena bez golova - što ide u prilog fudbalerima Napolija, koji od 20.45 igraju na svom stadionu protiv trinaestoplasirane Đenove.

Torinezi i dalje imaju solidnu prednost od pet bodova, ali ako Napolitanci slave, ponovo će "disati za vratom" aktuelnom šampionu.

Masimilijano Alegri uprkos kiksu, ostao je miran posle gostovanja u Ferari.


"Nisam ljut na svoje igrače, niti razočaran", izjavio je trener Juventusa posle utakmice.

"SPAL se dobro borio, zaslužuju pohvale... Dobra je stvar što ponovo nismo primili gol, a trenutno i dalje imamo solidnih pet bodova prednosti", podsetio je Alegri i potom pokušao da obrazloži slabu igru svog tima.

"Kada nemaš dovoljno mentalne energije, protivnik će osvojiti svaku 'ničiju loptu'. Upravo to se i dogodilo. SPAL je bio agresivniji, što pokazuje 29 faulova. Konstantno su vršili pritisak i uspeli da nam ne dozvole da dođemo do vazduha. Ljudski je da ti ponekad nestane energije kada si prvi na tabeli, u četvrtfinalu si Lige šampiona i finalu Kupa... Mnogi su očekivali da ćemo kiksnuti protiv Lacija, ali evo to se dogodilo sada. Takve stvari se događaju... Bitno je da se dobro odmorimo, jer igramo na tri fronta i potreban nam je svaki igrač".

Alegri je upozorio da će njegova ekipa morati da izvuče pouke iz ove utakmice pred duele sa Krotoneom i Beneventom, koji se takođe bore za opstanak.

"Tim utakmicama moraćemo da pristupimo drugačijeg stava".

Govorio je i o zameni Đorđa Kjelinija desetak minuta pre kraja.

"Imao je grč, ali ne mislim da je nešto ozbiljno u pitanju".

Posle pauze zbog termina za reprezentacije, Juventus očekuje prvo italijanski derbi sa Milanom (31. marta), a onda i evropski sa Real Madridom (3. april).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC