• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luis Enrike neće u Čelsi, hoće u Arsenal

Autor mondo.rs

Možda je to prilika za Slavišu Jokanovića...

Nedavno je vest u britanskim medijima glasila da je Slaviša Jokanović zanimljiv Čelsiju, ali da prednost ima Luis Enrike i da je upravo Španac glavni kandidat za naslednika Antonija Kontea, koji će na kraju sezone definitivno napustiti "plavce".

Od ove nedelje, čini se, sve se menja i srpski trener znatno popravlja svoje pozicije kao kandidat za menadžera još uvek aktuelnog prvaka Engleske.

Zašto?

Luis Enrike ne želi u Čelsi - već u Arsenal, pišu engleski mediji. Da bi bivši trener Barselone preuzeo "tobdžije", potrebno je da Arsen Venger posle 22 godine napusti Arsenal. Ali, to ne deluje nemoguće jer je nezadovoljstvo navijača slavnog kluba sve veće zbog toga što "tobdžije" već godinama ne uspevaju da se uključe u borbu za titulu, a i trofeji sve ređe dolaze na "Emirate".

Prema izvorima bliskim Enrikeu, Španac je stava da bi u Arsenalu, ipak, imao manji pritisak i da bi bez problema mogao svoje ideje da sprovodi u deli.

Kao ozbiljni kandidati spominju se Dijego Simeone i Karlo Anćeloti, ali ne bi čudilo da mašinerija Romana Abramoviča izabere upravo Jokanovića, koji se dokazao vodeći Votford i Fulam i o kome britanski mediji pišu s puno hvale.

Čelsi je ove sezone branio titulu, ali je davno ostao bez šansi da se bori za nju. U međuvremenu je ispao iz Lige šampiona, pa će kroz Premijer ligu morati da obezbedi mesto u evropskoj eliti naredne sezone.

To Konteu i njegovim pulenima ne ide lako, jer su "plavci" tek peti i imaju pet bodova manje od četvrtoplasiranog Totenhema.

Čelsiju jedina nada za trofej ove sezone ostaje FA kup.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stollee

Haha nezna se koje bolji enrike ili arsenal

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC