• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uspavali, pa "blickrigom" razbudili Grobare!

Autor mondo.rs

Partizan savladao Radnik u 28. kolu i u pobedničkom raspoloženju ide na dvonedeljnu pauzu. Strelci Jevtović iz penala u 64. i N. G. Miletić u 66. minutu.

 Uspavali, pa "blickrigom" razbudili Grobare! Izvor: MN PRESS

Uspavljujuće, bez prilika i prilično dosadno bilo je u prvih 45 minuta utakmice 28. kola Superlige Srbije između Partizana i Radnika.

Publika, koja se posle dva meča suspenzije stadiona u Humskoj vratila na tribine (ne u velikom broju), gotovo ništa vredno nije mogla da vidi tokom prvog poluvremena. A, onda, kao pre nekoliko dana u četvrtfinalu Kupu protiv Javora, šampion Srbije je za samo dva minuta rešio pitanje pobednika i kome će bodovi. Oni ostaju u Humskoj.

Partizan - Radnik 2:0 (0:0)!

Od trenutka kada je sudija Ilija Brdar označio početak drugog poluvremena Partizan je, mora se priznati, igrao daleko bolje, a odbrana Surduličana više nije delovala tako čvrsto kao tokom prvog dela. Kao uvod u vođstvo videli smo promašene prilike Ognjena Ožegovića. Napadač Partizana je već u prvom minutu drugog poluvremena pogodio stativu i to je praktično bila prva šansa za crno-bele na meču.

"Parni valjak" je poveo u 64. minutu golom Marka Jevtovića iz penala!

Kaznenom udarcu prethodio je prekršaj Nikole Radovića nad Arminom Đerlekom. Talentovani fudbaler Partizana je dobio loptu, s leđa mu je prišao Radović, došlo je do kontakta koji je arbitar ocenio kao dovoljan za penal. Nekoliko minuta ranije je identičan start Đerleka takođe okarakterisao kao prekršaj.

Izvor: MN PRESS


Vrlo brzo na semaforu je pisalo 2:0!

Nemanja G. Miletić igra daleko bolje nego tokom jesenjeg dela sezone, a dobru formu overio je golom protiv Radnika. Danilo Pantić je vratio loptu u "srce" šesnaesterca, ona je kratko odbijena do visine penala, gde je naleteo Miletić i jakim prizemnim udarcem pogodio levi ugao gola Surduličana.

Zanimljivo, usled velikog broja povređenih defanzivaca, među kojima su Nemanja R. Miletić, Milan Mitrović i Bojan Ostojić, štoperski par protiv Radnika činili su Svetozar Marković i Marko Jevtović. I pored svih problema ni na četvrtoj uzastopnoj utakmici odbrana "parnog valjka" nije kapitulirala.

Tačnije, niz bez primljenog gola crno-belih počeo je onog trenutka kada je priliku dobio mladi Marković.

Radnik je porazom u Beogradu ostao bez šansi da se domogne plej-ofa, ali i pored toga ima vrlo sigurnu poziciju u borbi za opstanak. Partizan za Zvezdomn zaostaje devet bodova, ali crveno-beli imaju meč manje.

Superliga, 28.kolo:

Trenutni rezultat: Partizan - Radnik 2:0
/Jevtović 64p, N. G. Miletić 66/

Sudija: Ilija Brdar

SASTAVI

PARTIZAN: Stojković - Cucin, Jevtović, Marković, N. G. Miletić - Zdjelar, Pantić, Đerlek, Ilić - Tavamba, Ožegović.

RADNIK: Vasiljević - Mladenović, Ivanović, Žarković, Milovanović - Pantelić, Mitošević - Keremeh, Ristović, Radović - Zlatanović.

Izvor: MN PRESS


IZ MINUTA...

Kraj!

83' Jovanović umesto Tavambe, nema više izmena...

78' Suma umesto Ožegović. 

74' Đorđević je ušao umesto Radovića, bila je to poslednja izmena Sima Krunića.

71' Juri Vakulko ulazi umesto Saše Ilića.

68' Pantelić je šutirao pored gola, odlična prilika za Radnik.

BLICKRIG! GOOOL!

66' Danilo Pantić je centrirao, odbrana Radnika kratko izbila loptu na koju je naleteo Nemanja G. Miletić i jakim prizemnim udarcem pogodio mrežu.


GOOOL!

64' Marko Jevtović je strelac iz penala!


PENAL!

62' Radović je oborio Đerleka! Lopta je došla do mladog fudbalera Partizana, kome je s leđa prišao Radović, postojao je kontakt, a sudija Ilija Brdar je odmah pokazao na belu tačku.


58' Izmena u Raniku. Milan Purović je zamenio Ristu Ristovića.

54' Miletić spušta loptu za Ožegovića, sve se dešavalo na 8-9 metara od gola Radnika, ali napadač Partizana ne uspeva da lepo zahvati loptu. Pantić je u nastavku akcije pokušao iz daljine, ali nije bio precizan.

STATIVA!

47' Ožegović je imao veliku priliku, Tavamba ga je lepo našao na "drugoj stativi", napadač Partizana je glavom zahvatio loptu i pogodio stativu.

- Počelo je drugo poluvreme, nadamo se i zanimljivije.

Kraj prvog dela...

- Bliži se kraj jednog od dosadnijih poluvremena u Humskoj. NIJEDNA prilika za 45 minuta.

45' Izmena u Radniku. Filip Ivanović zbog povrede ne može više da igra, ušao je Žakula.

25' Monotona atmosfera u Humskoj. Odjednom je sve stalo, bez prilika se igra, a početak je nagoveštavao opasniju igru crno-belih. Za sada domaćin nema rešenje za odbranu Ranika...

13' Radnik je imao slobodan udarac na 17-18 metara po sredini gola, ali je Risto Ristović loše gađao. Lopta je visoko preletela prečku. Ostaje 0:0, a ovo je bio prvi pokušaj gostiju da ugroze Vladimira Stojkovića.

9' Opet preti Partizan! Vrlo lepa akcija, Saša Ilić je odigrao za Leandrea Tavambu, ovaj odložio povratnu loptu za Sašu Zdjelara, čiji udarac sa oko 20 metara brani Vasiljević.

5' Partizan je imao prvu priliku i to posle prekida. Slobodan udarac dosuđen je za crno-bele u visini kaznenog prostora s leve strane. Danilo Pantić je centrirao i to vrlo dobro, Ognjen Ožegović nije uspeo da udari loptu glavom kako je želeo, pa nije ozbiljno ugrozio gol Radnika. Da jeste, Surduličani bi bili u problemu...

4' Nema prilika, ali Armin Đerlek od prvog minuta deli savršene lopte prema bekovima i napadačima.

- Utakmica je počela...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC