• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kraj šampionske trke u Primeri, okončao je Turčin!

Autor mondo.rs

Enes Unal sa dva gola u poslednjih deset minuta naneo poraz Atletiko Madridu i praktično okončao šampionsku trku u Primeri.

Barselona trlja ruke!

Katalonski klub nakon 29. kola ima ogromnih 11 bodova prednosti u odnosu na Atletiko Madrid nakon što su "jorgandžije" prosule trijumf na "El Madrigalu" protiv Viljareala, a onda potpuno izgubili živce...

Enes Unal je u 82. i 92. minutu nadoknade priredio šok za Dijega Simeonea, ali najburnije je reagovao Vitolo koji je nesportski startovao, zakačio Sansonea rukom po licu, i zaradio direktan crveni karton. Ne bi ni Dijego Kosta bio Dijego Kosta da se nije umešao u "frku", ali nije isključen nego je izborio žuti karton za upravo Sansonea.

Ipak, jaka vajda za naturalizovanog Španca koji najverovatnije neće doneti drugu titulu u Primeri nakon ovog poraza: Viljareal - Atletiko Madrid 2:1 (0:1).

Retko se dešava da ekipa Dijega Simeonea ispusti prednost, ali bilo je malo 1:0 iz prvog poluvremena...

Antoan Grizman je pao u kaznenom prostoru, možda i simulirao pored Alvara, a onda i sam preuzeo odgovornost za vođstvo i navukao "gnev" domaćih navijača.

Viljareal je došao do izjednačenja u 82. minutu kada se turski napadač Enes Unal odlično snašao u kaznenom prostoru i iskoristio fanastičan centaršut štopera Alvara Gonzalesa, a Jan Oblak ostao "kratak" za ovu loptu, da bi u drugom minutu nadoknade reagovao dobro na drugoj stativi, sada nogom, i doneo veliku radost klubu koji je ipak daleko od plasmana u Ligu šampiona.

U istom terminu Selta i Malaga su remizirali, a OVDE pronađite sve strelce, rezultate i tabelu Primere.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC