Ovako želi da odgaja sina

Autor:

Eva Longorija očekuje svoje prvo dete, sina, a evo kako želi da ga odgaja.

0
A- A A+

Glumica Eva Longorija (42) u braku je od 2016. godine sa Hoseom Bastonom, sa kojim očekuje i prvo dete. U intervjuu za "Pipl", latinoamerička lepotica je otkrila da će svog sina odgajati da bude feminista.

Pre nego što nastavimo dalje, važno je da objasnimo koja je glavna ideja feminizma jer, čini se da to mnogi i dalje ne znaju, već misle da su feministkinje žene koje mrze muškarce. Zapravo, one se samo bore za jednakost među polovima, za jednake plate, mogućnosti i pravo na život bez straha od nasilja i uznemiravanja samo zato što su žene.

Longorija je na društvenim mrežama objavila video u kojem kaže da je uzbuđena što će uskoro odgajati svog sina.

"Imamo ovaj divni talas budućih feminista koji dolaze na svet s drugačijim pogledom na to kako bi ova globalna zajednica u kojoj živimo trebalo da izgleda. Veoma sam uzbuđena što ću dobiti dečaka jer mislim da svetu treba više dobrih muškaraca", rekla je glumica, a zatim nastavila:

"Ova beba, moj sin, biće okružen veoma jakim, obrazovanim, moćnim ženama i mislim da je važno da ima takve uzore u svom životu jer će tako naučiti da ih podržava, da im aplaudira i da im odaje počast".

Da je Eva Longorija feministkinja, nije neka novost - između ostalog, na Maršu žena u Los Anđelesu je bila jedna od poznatih dama koje su podržale taj događaj, a društvo joj je pravila i Natali Portman.

Ostale vijesti