• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavićević: Do srca me taklo! Imamo šansu ako...

Autor mondo.rs

Trener Mornara emotivno reagovao zbog priznanja koje mu je Crvena zvezda ukazala pred meč u "Pioniru". Poručuje: "Uradićemo sve za tu pobedu u Baru".

 Mihailo-Pavicevic-izjava-posle-Zvezda-Mornar-91-63 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts je bez većih problema savladala najveće iznenađenje ovogodišnje ABA Lige - ekipu Mornara iz Bara (91:63) - i povela u polufinalnoj seriji.

Košarkaši crveno-belih su brzo stekli veliku prednost u odnosu na Crnogorce, imali "žute minute" samo tokom trećeg kvartala kada je Mornar prišao na 12 poena razlike, ali na kraju rutinski priveli meč kraju .

Trener Mihailo Pavićević se na konferenciji za medije prvo zahvalio rukovodstvu kluba na odavanju priznanja zbog titule koju je sa Crvenom zvezdom osvojio 1998. godine.

"Iskreno, do srca me taklo... Pošle su mi suze, jedan gest koji čovek za života pamti, vratilo me dvadeset godina unazad kada sam dao mali doprinos u osvajanju te titule, i stvarno im se zahvaljujem na tome. Pokazuju i van terena da o svemu vode računa", kazao je Pavićević koji je čestitao Alimpijeviću i Zvezdi na ovogodišnjim rezultatima.

Uz poruku da "poraz ne sme da poljulja" moral njegove ekipe analizirao je meč koji njegovi igrači "već arhiviraju" i okreću se drugom meču u Baru.


"I u najavi sam rekao, mi ćemo doći da igramo, ali sve zavisi od Zvezde. Napravili su dobar ritam, igrali agresivno, i uz Zvezdu, plašio sam se još jedne stvari, a to je Pionir. I bolje ekipe od Zvezde su se gubile ovde, a to se desilo i nama. Protivnik je agresivnom odbranom razbio sve naše kretnje, forsirali smo šut, imali 0/11, bez toga teško možemo da igramo... Posle velikog vođstva Zvezde smo imali period solidne igre, možda i zbog opuštanja njihovog u odbrani, ali onda opet smo pali i rezultat je objektivan", kazao je Pavićević i dodao:


"Plej-of je plej-of, Zvezda vodi 1:0, kako ovde u Beogradu, tako i Baru, i tamo će meč zavisiti od Zvezde, ako odigraju na svom nivou - mi nemamo šanse".

Pavićević je kazao i da je igračima posle meča kazao da je u plej-ofu jednak poraz od "pola koša ili s 30 razlike", a da ga od ubedljivog "minusa" više brine povreda Vraneša koji se tako pridružio već odsutnom Urošu Lukoviću.

"Mi imamo meč u FIBA Evropa kupu, a Zvezda ima dve utakmice sledeće nedelje... Ali, Zvezda ima 12 jednakih igrača, mi nemamo taj luksuz. Ponavljam - budite sigurni da ćemo uraditi sve da u sportskoj atmosferi u Baru pokušamo da uradimo jednu pobedu protiv Zvezde. To će biti teško, ali nada poslednja umire", kazao je Pavićević.

Gde je šansa Mornara?

"Mi imamo šansu ako odgramo vanserijski, oni da odigraju lošije i da ih tu iznenadimo... Odigraćemohrabro i časno, pa nek pobedi ko bude bolji", kazao je uz osmeh Pavićević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC