• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstičić bio na snimanju, "stradalo" stopalo

Autor mondo.rs

Vezista crveno-bijelih je meč protiv Mačve završio poslije 45 minuta, a pojedine informacije govore da se sumnja na prelom metatarzalne kosti stopala.

 Krstičić bio na snimanju, "stradalo" stopalo Izvor: MN PRESS
Fudbaleri Crvene zvezde slavili su na gostovanju Mačvi (2:0) u meču koji će se sem majstorije Luke Adžića iz slobodnog udarca pamtiti i po gruboj igri i velikom broju kartona.

Arbitar Petar Piper je na ovom susretu pokazao čak 14 žutih kartona, dva od tih fudbalerima koji nisu ni nastupili, bilo je onih i zbog simuliranja, ali najveći procenat "otpada" na grubosti. Zbog jedne takve i Nenad Krstičić je morao iz igre već na pauzi...

Vladan Milojević ga je zamijenio na poluvremenu, a Crvena zvezda je saopštila da je Nenadu Krstičiću "stradalo stopalo poslije jednog starta", zbog čega je prebačen na snimanje.


U toku večeri spekulisalo se o težini povrede veznog fudbalera, a jedan od najpopularnijih navijačih portala "Moja Crvena zvezda" izašao je sa informacijom da se sumnja na prelom metatarzalne kosti.

Ovu informaciju nije bilo moguće provjeriti u klubu tokom večeri, ali će MONDO pratiti razvoj ove situacije i već u toku sutrašnjeg dana znati više o stepenu povrede.


Nenad Krstičić je jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde ove sezone za koju je odigrao 28 mečeva u svim takmičenjima i postigao dva gola, oba tokom marta u susretima protiv Voždovca i Napretka u Superligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC