Krstičić bio na snimanju, "stradalo" stopalo

Autor:

Vezista crveno-bijelih je meč protiv Mačve završio poslije 45 minuta, a pojedine informacije govore da se sumnja na prelom metatarzalne kosti stopala.

Krstičić bio na snimanju, "stradalo" stopalo Foto: MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde slavili su na gostovanju Mačvi (2:0) u meču koji će se sem majstorije Luke Adžića iz slobodnog udarca pamtiti i po gruboj igri i velikom broju kartona.

Arbitar Petar Piper je na ovom susretu pokazao čak 14 žutih kartona, dva od tih fudbalerima koji nisu ni nastupili, bilo je onih i zbog simuliranja, ali najveći procenat "otpada" na grubosti. Zbog jedne takve i Nenad Krstičić je morao iz igre već na pauzi...

Vladan Milojević ga je zamijenio na poluvremenu, a Crvena zvezda je saopštila da je Nenadu Krstičiću "stradalo stopalo poslije jednog starta", zbog čega je prebačen na snimanje.


U toku večeri spekulisalo se o težini povrede veznog fudbalera, a jedan od najpopularnijih navijačih portala "Moja Crvena zvezda" izašao je sa informacijom da se sumnja na prelom metatarzalne kosti.

Ovu informaciju nije bilo moguće provjeriti u klubu tokom večeri, ali će MONDO pratiti razvoj ove situacije i već u toku sutrašnjeg dana znati više o stepenu povrede.


Nenad Krstičić je jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde ove sezone za koju je odigrao 28 mečeva u svim takmičenjima i postigao dva gola, oba tokom marta u susretima protiv Voždovca i Napretka u Superligi.

Ostale vijesti