• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdovc: Nama idu aplauzi za glupost!

Autor mondo.ba

Trener Cedevite Jure Zdovc bio je užasno ljut na svoje izabranike poslije poraza od Budućnosti u prvoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige u Podgorici.

 Jure Zdovc, Budućnost - Cedevita 84:83  Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Zahvaljujući sjajnoj partiji reprezentativca Bosne i Hercegovine Nemanje Gordića, Podgoričani su poveli sa 1:0 u „Morači“ protiv zagrebačkog tima - 84:83

„Vidim da još aplaudiraju igračima Budućnosti, morali bi da plješću i nama za gluposti jer smo im poklonili pobjedu. Zbog toga sam jako ljut, ali šta je tu je, na žalost je utakmica završila tako kako jeste. Budućnost vodi 1:0 i treba ovo što prije da zaboravimo. Pokazali smo da imamo kvalitet, a da smo bili malo pametniji sigurno bi dobili. Tu nema dileme“, rekao je slovenački stručnjak.

Prema njegovim riječima, Podgoričani sada imaju psihološku prednost pred drugi meč u Zagrebu, s obzirom da i eventualnim porazom imaju popravni u majstorici u dvorani „Morača“, gdje se dogodio i incident.

„Ne mogu da shvatim da pomoćni trener dobije upaljač u glavu i da se to ne sankcioniše. To mi takođe nije jasno. Opet kažem, imali smo šansu, sami smo krivi i sad idemo dalje“.

Zdovc je naglasio da je jako ljut na svoje igrače jer su dozvolili Nemanji Gordiću da bez ometanja šutira trojku i dodao da je Cedevita generalno primila previše poena.

„Vjerujem da se možemo vratiti, samo je pitanje kako će ovo uticati psihološki na nas.“

Drugi meč na rasporedu je naredne nedelje, 25. marta, u Zagrebu, a eventualna majstorica biće odigrana 31. marta ponovo u Podgorici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC