DOBRE VIJESTI: Jahorina i epska pobjeda kokoški

Autor:

Pročitajte izbor dobrih vijesti od prošle nedjelje i ozarite se.

DOBRE VIJESTI: Jahorina i epska pobjeda kokoški Foto: mondo.ba

Na Jahorini je u nedjelju završen prvi Festival 84. Riječ je o novom članu slavne EXIT-ove festivalske porodice, koji je od 15. do 18. marta na Jahorinu doveo ugledne predstavnike elektronske muzike iz regiona i Evrope, ali i popularne hip-hopere i ponekog predstavnika rokenrol scene. Pročitajte kako se provela naša ekipa.

Konačno samo saznali šta je starije - kokoška ili jaje. Kako su naučnici razriješili tu dilemu pročitajte OVDE.

Nabujale rijeke prošle nedjelje napravile su velike probleme u Kozarskoj Dubici, Prijedoru, Kostajnici, ali najviše u Hrvatskoj Kostajnici. Građani Kostajnice odlučili su da pomognu stanovnicima komšijske opštine koja se nalazi tik preko granice.

Slavni glumac, režiser i producent Dragan Bjelogrlić gostovao je u Banjaluci. Pročitajte o čemu je razgovarao sa posjetiocima javne tribine.

U jedinstvenom Globalnom sjemenskom trezoru u norveškom Svalbardu svoje uzorke sjemena prošlog mjeseca deponovala je i Republika Srpska, jedina sa područja bivše Jugoslavije! O značaju ovog trezora pročitajte OVDE.

Muzička škola „Vlado Milošević“ u Banjaluci našla se na listi energetski efikasnih objekata u RS, u okviru projekta „Zeleni ekonomski razvoj“. 


Tagovi:

Ostale vijesti