U m:tel ponudi novi TV kanali

Autor:

Od 20. marta 2018. godine, korisnici usluga kompanije m:tel mogu uživati u šest novih TV kanala, bez dodatne naknade u Osnovnom TV paketu:

0
A- A A+
m:tel novi kanali Foto: m:tel/Promo

 1. AMC (337)

Prikazuje omiljene filmove gledalaca iz svakog žanra i decencije, kao i premijere svog originalnog serijskog programa sa ciljem da publici donese nešto bolje, bogatije i više. AMC je trenutno jedina kablovska mreža u istoriji koja je dobila Emmy® nagradu za najbolju seriju četiri godine za redom sa serijom „Mad Men” i šest nagrada za seriju “Breaking Bad.”

Opus AMC-ovih aktuelnih originalnih serija obuhvata “Better Call Saul”, “Halt and Catch Fire”, “Humans”, “Fear the Walking Dead”, “Into the Badlands, “The Night Manager”, “Preacher”, “Hap and Leonard”. Takođe, AMC potpisuje i interaktivni tok šou “Talking Dead”, koji prati seriju “Fear the Walking Dead”.

2. JimJam (214)

Kanal namijenjen mališanima uzrasta do 7 godina i njihovim roditeljima, a prepoznatljiv je po svojim popularnim likovima predškolskog uzrasta, među kojima su Tomas i prijatelji (Thomas & Friends), Bob graditelj (Bob the Builder), Pingvin (Pingu) i Teletabisi (Teletubbies).

3. Extreme Sports (139)

Jedini kanal koji 24 časa na dan donosi sve oblike ekstremnih sportova na jednom mjestu. Uživajte uz posebno odabrane kadrove, intervjue sa sportistima, snimke takmičenja i događaja direktno sa lica mjesta.

4. Outdoor channel (418)

Doživite svijet lova i ribolova na posve drugi način. Uronite zajedno sa najvećim zvijezdama ribolova u najopasnije rijeke svijeta i uživajte u svakom trenutku uzbudljive borbe sa divljinom. Upoznajte i cake najboljih lovaca svijeta, aktuelnih prvaka i legendi sporta.

5. CBS Reality (417)

Svjetski poznata lica poput dr Fila, Džeri Springera ili sudkinje Džudi vas zabavljaju i vode kroz prostranstva zanimljivih ljudskih priča i situacija u kojima se svi možemo pronaći.

6. Sundance TV (338)

Od svog pokretanja u 1996. godini, Sundance TV je ostao vjeran misiji svog osnivača Roberta Redforda koji je želio stvoriti mjesto koje će slaviti nezavisnu produkciju i dati priliku kreativcima u svom jedinstvenom pristupu. Uživajte i u kritički priznatom Emmy®, Golden Globe® i Peabody televizijskom sadržaju koji predstavlja najtalentovanije kreatore i glumce, bez obzira na žanr ili vrijeme ili društvo u kome je sadržaj nastao.

U filmskoj industriji, a naročito među pasioniram ljubiteljima sedme umjetnosti, TV kanali AMC i Sundance TV, zbog raznovrsne i bogate ponude, zauzimaju posebno mjesto.

Poslovni korisnici mogu uživati u novim TV kanalima u paketima: Osnovni Biz, Osnovni Biz 1, Osnovni Biz 2 i Osnovni Hotel.

Uživajte uz m:tel TV Pakete!

Ostale vijesti