• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijović: Sudije su sve zakuvale

Autor mondo.rs

Fudbaler PAOK-a ponovo izneo mišljenje o svemu što se dešavalo za vreme utakmice PAOK - AEK. Za Srbina nema dileme ko je kriv - sudije!

 PAOK AEK Aleksandar Prijović: Sudije su sve zakuvale Izvor: MN PRESS

Aleksandar Prijović je barem na nekoliko dana "pobegao" iz grčke ludnice, stvorene oko završetka nacionalnog fudbalskog šampionata.

Za titulu u Grčkoj bore se PAOK, AEK i Olimpijakos, a nijedan od tri derbija odigrana od početka godine nije završen. Prvo je u Pireju od strane domaćih navijača prekinut duel AEK-a i Olimpijakosa.

Mesec dana kasnije meč koji je trebalo da se odigra na "Tumbi" u Solunu, između PAOK-a i Olimpijakosa, nije ni počeo, jer je trener gostiju pogođen rolnom papira u glavu.

I na kraju, na istom stadionu, prekidom je okončana utakmica između PAOK-a i AEK-a. Manje više sve je poznato šta se dešavalo u Solunu, a slika koja je obišla svet je ona na kojoj vlasnik crno-belih Ivan Savidis s pištoljem za pojasom juri po terenu sudije.

Akter tih duela bio je i srpski reprezentativac, koji je stigao u Beograd na okupljanje reprezentacije.

"Kako je moguće da priznaš gol, a posle pet minuta promeniš odluku da je ofsajd? Da li sudija misli da je izmislio fudbal? Verujem da bi VAR momentalno trebalo da se koristi u grčkom fudbalu, a PAOK je klub koji je tražio to. Koje pravo ima sudija da menja odluku tri puta? Možda misli da ne treba da sledi pravila", napisao je Prijović na svom Instagram nalogu.

Prijović je, inače, među prvoma podržao Savidisa.

Srpski reprezentativac ne misli da je bilo velike opasnosti kada je veliki broj ljudi ušao na teren posle poništenog gola, među kojima i Savidis sa pištoljem iza pojasa i sa obezbeđenjem.

"Sudija je jedini razlog za dešavanja na terenu i mora da prihvati odgovornost. Nijedan fudbaler PAOK-a i AEK-a nije bio u opasnosti ili je osećao preplašenim u bilo kom trenutku. Siguran sam da su svi hteli da završe utakmicu, ali neko je rekao igračima AEK-a da se ne vraćaju na teren. Neka rezultat bude odlučen na terenu i neka bolji pobedi. To je poenta fudbala, u suprotnom svi gubimo", zaključio je prvi strelac ekipe iz Soluna.

Novi neredi prouzrokovali su reakciju Vlade Grčke da zaustavi fudbalsko prvenstvo, zbog čega postoji mogućnost da FIFA izbaci grčku reprezentaciju i klubove iz takmičenja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC