• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakarić: Rezultat protiv Bugarske neće izostati

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Bugarska je dobra reprezentacija. No, i naša reprezentacija je skoro kompletna. Idemo na dobar rezultat u petak protiv Bugarske, ali i četiri dana poslije u meču sa Senegalom", kaže prvotimac Željezničara i reprezentativac BiH.

 Goran Zakarić: Rezultat protiv Bugarske neće izostati Izvor: Anadolija/Denis Zuberi
Izvor: Anadolija/Denis Zuberi

"Ukoliko budemo maksimalno skoncentrisani na igru rezultat protiv Bugarske neće izostati", rekao je danas u Razgradu Goran Zakarić, reprezentativac Bosne i Hercegovine i prvotimac sarajevskog Željezničara.

"Sretan sam i zadovoljan nakon turneje po Americi, gdje smo obstavili dobar utisak, da sam opet u reprezentaciji BiH. Drago mi je da smo tu nas četvorica iz Premijer lige BiH. Velika je to stvar za nas, ali i za Premijer ligu BiH. Daću maksimum na okupljanju i kažem, zahvalan sam, te ako dobijem minutažu vjerujem da ću je iskoristiti i koliko-toliko dati doprinos u dobrom rezultatu", istakao je Zakarić, dodavši:

"Bugarska je dobra reprezentacija. No, i naša reprezentacija je skoro kompletna. Idemo na dobar rezultat u petak protiv Bugarske, ali i četiri dana poslije u meču sa Senegalom."

Fudbalski reprezentativci BiH danas su trebali trenirati u Trening kampu Ludogoreca u Razgradu, ali selektor Robert Prosinečki radi snijega planira otkazati prvi trening.

U hotel "Cartoon" u Razgradu do večeras bi trebali doći svi reprezentativci BiH, osim Seada Kolašinca, fudbalera Arsenala, koji bi se saigračima trebao pridružiti sutra. Imao je i malih problema sa bolovima u leđim,a ali se u stručnom štabu nadaju da će moći računati na njega.

Utakmica Bugarska - BiH igra se u petak, 23. marta, od 19 sati po lokalnom vremenu (18 po srednjeevropskom) na stadionu "Ludogorec Arena" u Razgradu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC