Njena priča će vas inspirisati, sigurno!

Autor:

Ono što se upravo desilo Izabeli Roselini je ohrabrujuće za sve žene. Pročitajte...

Izabela Roselini, ćerka holivudske dive Ingrid Bergman, ima zavidnu karijeru kao glumica i model.

Nekada davno je bila i zaštitno lice kozmetičke kuće "Lankom". Taj angažman trajao je tačno 15 godina, a onda...

"Kada sam napunila 42 godine rekli su mi da više nećemo produžiti moj ugovor. Rekli su mi tada da sam sada stara, a da je san svake žene da zauvek ostane mlada i da ja više nisam ispunjene njihovog sna. Prihvatila sam to, mada mi se nije dopalo. Objasnili su mi da reklame ne predstavljaju stvarnost, već snove. Bila sam razočarana, kao i mnoge žene. Ali, ništa protiv toga nisam mogla da uradim. Međutim, 23 godine kasnije, opet su me pozvali i ponudili mi saradnju!", priča za jednu skandinavsku TV emisiju, glumica koja sada ima 65 godina i koja je u februaru ove godine postala baka.

"Da li biste voleli da nam se vratite? Pitali su me u telefonskom razgovoru, a ja sam njih pitala - kada ste me poslednji put videli? Ali, objasnili su mi da se vreme promenilo, kao i da 'Lankom' sada razmišlja drugačije, da žele da ošelju drugačiju poruku od one da je ženama jedini cilj da izgledaju mlađe", kaže Izabela i dodaje da ju je to baš dirnulo.

Objasnila je i kako se, kao žena koja je nekada proglašavana najlepšom na svetu, osećala kada je počela da stari i kada je u ogledalu videla svoje prve bore.

"Nije lepo videti sebe stariju, ali nije baš ni mnogo strašno. Čudno je, mada istovremeno i oslobađajuće", kaže Izabela, koja se penzionisala pre nekoliko godina, ali je tada donela odluku da studira!

"Da, htela sam da se vratim na fakultet i da izučavam ponašanje životinja i insekata. Luda sam za bubama!"

Umesto da bude nostalgična što više nije mlada i lepa i što, kako kaže, više nije na naslovnim stranicama "Voga", rešila je da radi nešto drugo što voli, a to je proučavanje buba.

Ali, insekti će morati malo da sačekaju da im se Izabela sasvim posveti, s obzirom na to da će kao novo-staro "Lankom" lice, imati dosta obaveza.

Prvi tutorijal je već snimila:

Izvor: YouTube/MrDanielmakeup

 Povodom obeležavanja 80 godina postojanja modne i kozmetičke kuće "Lankom" u julu 2015. godine, okupile su se sve žene koje su bile njihova zaštitna lica.

Tom prilikom Izabela Roselini je rekla: "Dobiti šansu da radiš za 'Lankom' je sreća koja može da se poredi sa dobitkom na lutriji", a na pitanje novinara - šta bi sada poručila ovoj kompaniji - rekla je: "Da nam obnove ugovore!"

Rečeno - učinjeno!

Ostale vijesti