• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" skoro kompletni: Još Kodro i Kolašinac

Autori mondo.ba Autori Anadolija

U hotel "Kartun" u Razgradu stigli su svi fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine izuzev Kenana Kodre i Seada Kolašinca.

 Bugarska - BiH, ko je stigao u zmajeve Izvor: MONDO/Samir Cacan

Kodro se saigračima iz nacionalnog tima BiH treba pridružiti kasnije večeras, dok će Kolašinac u Bugarsku doputovati u srijedu.

Pored onih koji su u Razgradu na prozivku reprezentativaca tokom dana stigli su i kapiten Edin Džeko, Ibrahim Šehić, Ervin Zukanović, Miralem Pjanić, Toni Šunjić, Samir Memišević, Ermin Bičakčić, Muhamed Bešić, Haris Medunjanin, Haris Duljević, Smail Prevljak, Ognjen Vranješ, Edin Višća, Deni Milošević, Gojko Cimirot i Riad Bajić.

Radi loših vremenskih uslova, ali i umora igrača usljed putovanja do Razgrada selektor "zmajeva" Robert Prosinečki odlučio je da otkaže večerašnji trening, koji se trebao održati u Trening centru Ludogoreca.

Prvi trening uoči prijateljske utakmice sa Bugarskom "zmajevi" će imati u srijedu od 19 sati u Trening centru Ludogoreca.

Do utakmice s Bugarima treniraće i u četvrtak od 17 sati na "Ludogorec Areni", stadionu u Razgradu kapaciteta 9.000 mjesta, na kojem će u petak, 23. marta, od 19 sati "balkanski prijateljski derbi" biti i odigran.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC