• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Nema afere oko trake, ni svađe!

Autor mondo.rs

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i dalje tvrdi da to što jer kapitenska traka skinuta sa ruke Branislava Ivanovića posle 6 godina nema nikakvu pozadinu. "Hteo sam da razmrdam ekipu".

 Mladen-Krstajic-Bane-Ivanovic-Aleksandar-Kolarov-kapiten-orlova. Izvor: MN PRESS

Početak priprema za "operaciju Rusija" trebalo je da protekne u uobičajenoj atmosferi. Ali, glavna vest sa okupljanja bila je: "Bane više nije kapiten, sad je to Kolarov".

Branislav Ivanović je više od 6 godina nosio kapitensku traku srpskog tima, bio jedan od stubova tima, što je i bilo očekivano od njega s obzirom na reputaciju u evropskom i svetskom fudbalu i dugogodišnjem igranju za londonski Čelsi i važnu ulogu koju je imao u klubu sa Stamford bridža.

Ali, Krstajić je odlučio da mu "oduzme" kapitensku traku i "stavi" je oko ruke još jednog prekaljenog internacionalca, ali i fudbalera koji je imao "problematičan" imidž - Aleksandra Kolarova.

Bane Ivanović - 100 utakmica za nacionalni tim

Branislav Ivanović je član seniorske reprezentacije od 2005. godine. Odigrao je 100 utakmica i postigao 12 golova. Jedan je od trojice "preživelih" iz generacije koja je igrala na Mundijalu u Južnoj Africi.

Krstajić je u ponedeljak rekao da nema nikakvih problema u odnosu sa 34-godišnjim Ivanovićem i da je ovo, zapravo, stvar dogovora.

Malo ko mu je poverovao.

Štaviše, počele su da kruže raznorazne glasine i neproverene priče, naravno i "teorije zavere" da je ovo početak Ivanovićevog kraja u reprezentaciji, a sve da on ne bi sustigao rekord Dejana Stankovića po broju utakmica u nacionalnom timu.

Dan posle obelodanjivanja odluke o kapitenu, Mladen Krstajić je novinaru SOS Plus kanala Nebojši Petroviću rekao ovo:

"Ne postoji nikakva afera oko trake. Bane je pametan momak. Razgovarali smo pola sata i odmah je shvatio da ništa nije upereno protiv njega. Ovim potezom želim samo da razmrdam ekipu. Sve druge priče oko Dekijevog rekorda ili navodne svađe, nemaju blage veze sa istinom".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC