Spremite se, na HBO stiže „Barry“!

Autor:

HBO s ponosom najavljuje premijeru nove serije „Beri“ (Barry) koja će biti emitovana na kanalu HBO 26. marta, u 21.30 časova.

0
A- A A+
Barry Beri HBO Foto: m:tel/Promo

HBO, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje premijeru nove serije „Beri“ (Barry) koja će biti emitovana na kanalu HBO 26. marta, u 21.30 časova, nakon čega će svakog ponedjeljka u istom terminu biti emitovana po jedna nova epizoda.

Ova crna komedija kroz osam epizoda prati depresivnog, jeftinog plaćenog ubicu sa Srednjeg zapada (Bil Hader) koji se zaljubi u glumu radeći na jednom poslu u Los Anđelesu. Berijev menadžer, Fjučiz, iznajmi Berija izrazito nasilnoj čečenskoj mafiji, predvođenoj Goranom Pazarom (Glen Flečler), te njegovoj desnoj ruci, NoHo Hanku (Entoni Kerigan).

Berijeva meta je ambiciozni glumac koji je u ljubavnoj vezi s Pazarovom suprugom. Beri slijedi „metu“ do glumačke škole u kojoj predaje omiljeni profesor / guru Džin Kuzino, a Berija odmah privuče grupa studenata glume, posebno Sali (Sara Goldberg). Beri želi da započne novi život u ovoj zajednici optimističnih ljudi željnih znanja, ali njegova ga kriminalna prošlost mu stoji na putu. Postoji li način da uravnoteži dva svijeta?

Izvor: YouTube

Osim što igra glavnu ulogu u seriji, Bil Hader se u nekoliko epizoda prvi put okušao i kao reditelj, zajedno sa koautorom Alekom Bergom („Silikonska dolina“). Njih dvojica su istovremeno izvršni producenti i scenaristi serije.

Kanal HBO možete pronaći u dodatnom m:tel TV paketu na poziciji 350.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba.

Ostale vijesti