• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medunjanin: Trebali bi slaviti u Bugarskoj

Autor mondo.ba

Iskusni Haris Medunjanin, fudbaler Filadelfije Union, jedan je od onih koji je već imao priliku upoznati selektora Roberta Prosinečkog i novi stručni štab tokom američke turneje.

 Haris Medunjanin pred Bugarska - BiH Izvor: MONDO/Samir Cacan

Iskusni vezni fudbaler o struci bh. selekcije ima samo riječi hvale, kao i za mlade igrače koje je upoznao tokom turneje.

"Počinjemo novi ciklus s novim selektorom i zaista su moji prvi utisci super. Ima mladih igrača na koje se može računati tako da je ovo prilika da se još bolje upoznamo", izjavio je Medunjanin za zvanični sajt Fudbalskog saveza BiH.

U petak u Razgradu "zmajeve" očekuje prijateljski duel s domaćom Bugarskom, a Medunjanin utakmicu vidi kao priliku da se igrači nametnu selektoru Prosinečkom.

ISTORIJA NA STRANI BUGARA (VIDEO)

"Bugarska je protivnik kojeg moramo respektovati. Trebamo da se pokažemo, posebno jer se nismo plasirali na Svjetsko prvenstvo, i uvjerimo selektora da na nas može računati. Vremenski uslovi nisu baš najbolji, a tako će biti i njima pa vjerujem da će utakmica biti teška. Ipak, mislim da bi rezultat trebao biti u našu korist", zaključio je Medunjanin.

Seniorska reprezentacija BiH od 19. marta je na okupu u Razgradu, gdje će u petak sa početkom u 18 sati na stadionu "Ludogorec Arena" odigrati prijateljski meč s Bugarskom. U francuskom Avru na stadionu "Osean", protivnik BiH će 27. marta od 20 časova biti selekcija Senegala.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC