• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božić napustio Borac

Autor mondo.ba

Direktor i trener Omladinskog košarkaškog kluba Borac Bojan Božić podnio je ostavku na sve funkcije u banjalučkom klubu, saznaje naš portal.

 Bojan Božić napustio OKK Borac Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Sve je počelo iznenadnom i šokantnom smjenom trenera Bojana Božića prije nešto više od mjesec dana kada se uprava odlučila na taj korak zbog odstranjivanja igrača Arsenija Vučkovića zbog kršenja klupske discipline.

Preglasavanjem predsjednika kluba Nenada Ignjatića došlo je do smjene, ali tada su svi košarkaši stali u Božićevu odbranu i šef struke je ostao na svojoj poziciji.

Međutim, u proteklom periodu došlo je i do razmimoilaženja stavova na relaciji "igrači Borca i trener", kao i Upravnog odbora kluba, što je dovelo do štrajka igrača i svojevrsnog "rata saopštenjima".

MONDO saznaje da je Božiću prekipjelo i da je podnio ostavku na funkciju direktora i trenera u banjalučkom klubu, koja bi trebala da bude verifikovana u četvrtak uveče za kad je zakazana Skupšina Borca.

Podsjetimo, Božić je ekipu Borca preuzeo u julu 2015. godine od dotadašnjeg prvog stratega Drage Karalića i od tima u "rasulu" stvorio ekipu koja je izborila nastup u plej-ofu Prve lige Republike Srpske.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC