• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porazi Novaka, Viktora, Nenada i Miomira...

Autor mondo.rs

Tri poraza srpskih tenisera prethodne noći u Ki Biskejnu.

Novak Đoković i Viktor Troicki eliminisani su sa Mastersa u Majamiju u dubl konkurenciji, posle poraza od hrvatsko-australijske kombinacije Nikola Mektić/Aleksander Peja 6:4, 5:7, 3:10, dok je dobitnik "vajld karda" Miomir Kecmanović završio učešće u singlu pole meča sa Denisom Istominom, 85. igračem sveta.

Uzbek, koji će se u 3. kolu sastati sa (16) Pablom Karenjom-Bustom, brejkovima je u finišu oba seta izborio pobedu nad 179. teniserom na ATP listi - 7:5, 6:4.

Srpski dubl je osvojio prvi set nakon što je vezao čak pet gemova pri rezultatu 1:4, ali je posle toga stao i u super-tajbrejku doživeo poraz na startu takmičenja.



U dubl konkurenciji eliminisan je i Nenad Zimonjić koji je u paru sa Britancem Kajlom Edmundom izgubio od Amerikanaca Džona Iznera i Donalda Janga 6:4, 7:6 (7:1).

Troicki je završio učešće u Majamiju jer je dan ranije poražen i u singlu nakon dva i po sata velike borbe sa Denisom Šapovalovim - 3:6, 7:6 (7:4), 6:7 (6:8), dok Đokovića, kao devetog nosioca i šestostrukog šampiona, večeras od 19.30 po našem vremenu čeka duel sa Francuzem Benoom Perom.

Twitter Embed Code



Danas će na teren i (22) Filip Krajinović, koji će se u 16 časova sastati sa domaćim teniserom, 169. igračem sveta, Lajamom Brodijem.

Ukoliko Novak i Filip budu savladali svoje rivale, sastaće se u 3. kolu.

Upravo u toj rundi takmičenja, u subotu, naš Dušan Lajović odmeriće snage sa (17) Nikom Kirjosom nakon što je bio bolji u iscrpljujućem meču sa Orasijom Sebaljosom. Argentinac je poveo, ali je naš teniser sa 108. pozicije na svetu napravio preokret - 3:6, 7:6 (7:2), 6:4.

Masters u Majamiju igra se za nagradni fond od 7.972.535 dolara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC