• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alimpijević: Gubimo utakmice, dobijamo igrače

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde izjavio je da je zadovoljan viđenim, bez obzira na poraz od Fenerbahčea, a zahvalio se i publici, na podršci pruženoj "u teškom trenutku za tim".

 Alimpijević: Gubimo utakmice, dobijamo igrače Izvor: MN PRESS

Dušan Alimpijević bio je ponosan na svoje igrače posle poraza od Fenerbahčea (63:80), iako je tom prilikom prekinuta serija od četiri evroligaške pobede na domaćem parketu.

"Čestitam Fenerbahčeu i njegovom treneru Željku Obradoviću, uz želje da osvoje Evroligu, iz prostog razloga što je on jedini srpski trener u Top 8 fazi. Na svoje igrače i na sve što smo uradili do sada sam izuzetno ponosan. Zabeležili smo 11 pobeda u Evroligi, a sledeća šansa da popravimo taj učinak je utakmica protiv Reala".

Trener Crvene zvezde dodao je da nije bilo ni realno očekivati pobedu nad aktuelnim prvakom Evrope.

"Pokušali smo da odigramo što bolje i da iznenadimo Fenerbahče. Bukvalno mislim da iznenadimo, jer nismo u poziciji da pretimo evropskom šampionu, pogotovo u situaciji kada smo izvan borbe za Top 8. Nije mi bitno kolikom razlikom smo izgubili, važnije mi je ono što smo dobili, a dobijamo mlade igrače i to je vrlo važno za naš tim. Uzmite početak sezone i uporedite kako su se neki igrači ponašali tad i sad. Na to sam zaista ponosan", poručio je Alimpijević i ponovio da je sve što se sada radi i dešava, u funkciji najboljih mogućih partija u plej-ofu ABA lige.

Alimpijević je bio srećan i zbog podrške koju je ekipi pružila publika, u momentima kada je Fenerbahče vodio sa više od 20 poena razlike i dominirao terenom.

"Prepoznali su da nam je potrebna podrška. Napravili su sjajnu atmosferu, jednu od najboljih ove sezone, kad je bilo teško za naš tim".

Milko Bjelica se na listi povređenih priključio Nemanji Dangubiću. Ostaje pitanje da li će biti spreman za nedelju i revanš polufinala plej-ofa protiv Mornara u Baru.

"Ima manji problem i nije bilo potrebe da igra, a videćemo u narednih dan-dva kakvo mu je stanje. Do sada nije propustio nijednu utakmicu, svaki put je bio u startnoj petorci. Zaista je zaslužio da obratimo pažnju na njega, kao što smo vodili računa i o zdravlju ostalih igrača", završio je Alimpijević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC