• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević: Sretan sam zbog debija za "zmajeve"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Imao sam i malo tremu kad sam ulazio u igru, što je normalno, ali kasnije nisam razmišljao o tome", izjavio je debitant u dresu Bosne i Hercegovine.

 Deni Milošević: Sretan zbog debija za BiH Izvor: MONDO/Samir Cacan

Deni Milošević, fudbaler turskog Konjaspora, u sinoćnjoj prijateljskoj utakmici protiv Bugarske u Razgradu debitovao je u dresu "A" reprezentacije BiH.

Mladi napadač nije krio zadovoljstvo zbog debija, uoči polaska bh. reprezentacije avionom iz Varne preko Istanbula u francuski Avar, gdje će u utorak u novom kontrolnom ogledu odmjeriti snage sa Senegalom.

"Veoma sam sretan zbog debija, velika je čast za mene što sam nastupio za 'A' selekciju i nadam se da ću imati još utakmica za nacionalni tim. Imao sam i malo tremu kad sam ulazio u igru, što je normalno, ali kasnije nisam razmišljao o tome. Skoncentrisao sam se da odigram najbolje što mogu. Zadovoljan sam svojim nastupom, mada uvijek može bolje i nadam se da ću to pokazati u budućnosti", rekao je Milošević za sajt Fudbalskog saveza BiH.

"Zmajevi" su u Razgradu selektoru Robertu Prosinečkom donijeli prvu pobjedu na klupi BiH (0:1), a gol odluke postigao je Kenan Kodro u 20. minutu.

Prosinečki: Nije bilo tako loše

"Nisam imao tremu"

Prve minute u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Bugarske je zabilježio i Smail Prevljak.

Napadač austrijskog Mattersburga je ušao u igru u 76. minutu umjesto kapitena Edina Džeke.

"Super je bio osjećaj kada sam ulazio na teren i sretan sam zbog nastupa za nacionalnu selekciju. Nisam imao tremu i bio sam fokusiran samo na igru, iako je ova utakmica drugačija od ostalih. Želim u budućnosti da što više igram za A tim. Takođe, drago mi je što smo pobijedili. Bez obzira na to što je utakmica prijateljska uvijek je dobro kada se ostvari pozitivan rezultat", rekao je Prevljak za sajt FS BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC