• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Greška Ukrajinaca, UEFA šalje Srbiju na EURO?

Autor mondo.rs

Potvrda na sajtu evropske "kuće fudbala" mogla bi da u sredu obraduje srpsku U-17 reprezentaciju.

 Greška Ukrajine, U-17 reprezentacija Srbije ide na EURO Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Kadetska reprezentacija Srbije u fudbalu izgubila je u važnoj kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo, ali bi taj poraz mogla da "ispravi" van terena, za "zelenim stolom".

Posle dva odigrana kola kvalifikacionog turnira u Češkoj, izabranici Ivana Jevića zauzimaju treće mesto na tabeli, sa tri poena i bodom manje od Španije i Ukrajine, koji su prvi i drugi. Uoči utakmice protiv "furije", "orlići" bi mogli da dobiju još tri boda - i to odlukom UEFA.

"Ukrajina je u pobedi protiv 'orlića' (2:1) na terenu imala igrača sa parnim kartonima, kao i jednog sa crvenim. Kartone su doneli iz prvog kruga kvalifikacija!", objavio je "Sportski žurnal".

Evropsko prvenstvo u Engleskoj biće organizovano od 4. do 20. maja, a plasman su do sada izborili Švedska, Republika Irska, Švajcarska, Portugal, Holandija i Italija, kao i domaćin, koji se direktno kvalifikovao.

Isti izbor predviđa da će UEFA verovatno odlučiti da dodeli Srbiji tri boda iz tog meča, čime bi u FSS već mogli da rezervišu hotel za "orliće" u Engleskoj, koja će biti domaćin Evropskog prvenstva.

"Prvo da sačekamo zvaničnu odluku UEFA. Naš savez nije uložio žalbu, već nas je UEFA obavestila, što svemu daje veći značaj. Ne radujem se ukrajinskog nesreći, kao sportsmen, ali zaslužili smo posle igre protiv Ukrajine da dečaci odu u Englesku. Ostaje nam da u sredu protiv Španaca potvrdimo da nam je mesto u kolevci fudbala", rekao je selektor Jević.

Poslednji meč na kvalifikacionom turniru Srbija će odigrati u sredu u 14.30 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC