• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi o Mundijalu: Sad ili nikad!

Autor mondo.rs

"Dugujemo sebi to, ne navijačima, jer uvek dajemo 100 odsto. Sada je ta šansa jer bi mogla biti poslednja za većinu igrača našeg tima", poručio najbolji igrač Argentine

Argentina je teškom mukom izborila plasman na Mundijal u Rusiji, ali tamo će otići sa velikim ambicijama. Predvodiće ih možda i najbolji igrač planete, koji sa reprezentacijom nikada nije osvojio veliki trofej.

Tri puta su igrali finale, dva puta Kopa Amerika, kao i na poslednjem mundijalu u Brazilu, ali se nisu radovali.

Svetsko prvenstvo u Rusiji za njih je - sve ili ništa, kaže Lionel Mesi.

"Bilo nam je zaista teško 2014, jer nismo uspeli da podignemo pehar. Prolazak pored trofeja bio je užesan osećaj", poručio je Mesi u intervjuu za Fox sport Argentina.

"Želimo da se rešimo tog gorkog ukusa koji nam je ostao. Bili smo tako blizu, a nismo uspeli da postanemo šampioni. To je veliko razočaranje za sve nas. Dugujemo to sebi, ne navijačima, jer uvek dajemo 100 odsto svojih mogućnosti. Osećamo da je to sad ili nikad. Tako je, jer bi ovo mogla da bude poslednja prilika za većinu igrača našeg tima", poručio je Mesi.

On je iskreno naveo da Argentinu ne vidi u grupi najužih favorita za osvajanje trofeja u Rusiji, ali da to neće uticati na ambicije i veliku želju njegovog tima.

"Trenutno nismo među favoritima za osvajanje pehara. Tu su mnogo bolji timovi kao što su Španija, Nemačka, Brazil i Francuska", naveo je Mesi.

Argentina je u petak imala prvi od dva testa u martu. Odigrala je u Mančesteru prijateljski meč protiv Italije i slavila rezultatom 2:0, u kojem Mesi nije nastupao. Večeras ih očekuje i drugi duel, u Madridu će odmeriti snage sa Špancima, a očekuje se da će na stadionu Vanda Metropolitano nastupati i najbolji fudbaler "gaučosa".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC