• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijanski mediji: PSŽ nudi bogatstvo Pjaniću

Autori mondo.ba Autori Anadolija

“Corriere della Sera“ tvrdi da je Pari Sen Žermen spreman Pjaniću ponuditi osam miliona evra po sezoni nakon plaćanja poreza, dok sada u torinskom klubu zarađuje 4,5.

Prema navodima italijanskih medija, bh. reprezentativac Miralem Pjanić velika je želja Pari Sen Žermena. Navodno “sveci“ Pjaniću nude skoro dupla primanja u odnosu na ona koja trenutno ima u Juventusu, a i “stara dama“ bi dobro prošla, jer su spremni platiti veliko obeštećenje.

“Corriere della Sera“ tvrdi da je PSŽ spreman Pjaniću ponuditi osam miliona evra po sezoni nakon plaćanja poreza, dok sada u torinskom klubu zarađuje 4,5. Isto tako, prema “Calciomercatu“, pariski klub spreman je Juventusu ponuditi oko 80 miliona evra obeštećenja, što je ogroman iznos kada se uzme u obzir da je italijanski šampion bh. fudbalera Romi prije dvije godine platio 32 miliona.

Oba izvora smatraju da je prelazak Pjanića u Pariz realna opcija ukoliko francuski klub preuzmu Antonio Konte, trenutno menadžer Chelseaja, ili Masimiliano Alegri, aktuelni Pjanićev trener u Juventusu.

Pjaniću francuska liga nije nepoznanica, jer je prije dolaska u Italiju nastupao za Mec i Olympik iz Liona. U dresu reprezentacije BiH sjajni 27-godišnji vezni fudbaler do sada je odigrao 77 utakmica i postigao 12 golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC