• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumbaković: Sklanjaj mi crveno od očiju!

Autor mondo.rs

Selektor crnogorske reprezentacije i nekadašnji trener i sportski direktor Patizana Ljubiša Tumbaković još jednom je potvrdio da je "alergičan" na crvenu boju.

 Tumbaković: Sklanjaj mi crveno od očiju! Izvor: MONDO/Marko Mugoša
Izvor: MONDO/Marko Mugoša

Još dok je bio trener, a potom i sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković je često, u opuštenijim prilikama, govorio o tome kako ne nosi ništa crveno, da izbegava čak i da jede paradajz.

Tumbaković je bio i ostao veliki navijač Partizana, a kada je dobio posao selektora reprezentacije Crne Gore naišao je na problem, jer je osnovna garnitura dresova "skolova" - crvena.

U šali je tada rekao da će se "teško navići" na crvenu boju, a crnogorske kolege primećuju da on nikada nije u crvenoj majici ili trenerci na treninzima i okupljanjima reprezentacije Crne Gore, već uglavnom u plavim.

Reprezentativac Crne Gore, bek Crvene zvezde Filip Stojković, koji je bio sa crnogorskom selekcijom na prijateljskim mečevima protiv Kipra i Turske, po povratku u Beograd, ispričao je "Sportskom žurnalu" anegdotu:

"Najinteresantnije je bilo kada sam se na aerodromu našao ispred selektora, a na leđima mi je bio Zvezdin ranac. Rekao mi je uz osmeh: 'Sklanjaj mi to ispred očiju'".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC