Banjalučka pivara među najuspješnijima u RS

Autor:

Nagrada za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti u 2017. godini pripala je Banjalučkoj pivari

0
A- A A+

Banjalučka pivara je dobitnik nagrade za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti koju dodjeljuje Privredna komora Republike Srpske najuspješnijim preduzećima za proteklu, 2017. godinu.

Prestižno priznanje za djelovanje na polju društvene odgovornosti Banjalučkoj pivari je dodijeljeno u okviru centralne manifestacije 15. Izbora najuspješnijih u privredi Republike Srpske.

„Ovo je drugi put da je Banjalučka pivara nosilac nagrade za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti, nakon što nas je Privredna komora još 2014. godine prepoznala kao kolektiv koji je duboko posvećen podršci zajednici u kojoj posluje. Banjalučka pivara je na godišnjem nivou uključena u više od 400 aktivnosti u oblastima sporta, kulture, obrazovanja i projekata podrške lokalnim zajednicama te posebnu pažnju usmjerava na razvoj i podršku urbane kulture i zbog svega toga nam je ovo priznanje veoma značajno “, izjavio je Dejan Čato, izvršni direktor za Marketing ističući da su potrebe šire društvene zajednice jedan od najviših prioriteta poslovanja Banjalučke pivare.

Nektar pivo, kao naprepoznatljiviji brend Banjalučke pivare, je i zvanični partner tri najveća muzička festivala na ovim prostorima: „Nektar OK FEST-a“, Nektar DEMOFEST-a“ i „ Nektar Freshwawe-a“, a ovo prestižno priznanje stiglo je u godini u kojoj Banjalučka pivara obilježava 145 godina postojanja i duge tradicije pivarstva i razvoja pivarske industrije na ovim prostorima.

Vezana za Banjaluku, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu kao domaća kompanija i jedini proizvođač piva u Republici Srpskoj, Banjalučka pivara će i u godinama koje slijede biti oslonac široj društvenoj zajednici, dobrim i kvalitetnim projektima i duboko posvećena razvoju kulture.

Najbolji domaći proizvodi u Srpskoj su...

Ostale vijesti