• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

#WELOVESOUND: Čarolija se nastavlja!

Autor mondo.ba

Slavni Ricardo Villalobos prvi potvrđeni izvođač zagrebačkog festivala "We Love Sound"!

Čarobni zagrebački festival #WELOVESOUND, kako su ga nakon prvog izdanja nazvali mnogi posjetioci, najavljuje ovogodišnje izdanje za 2. jun na velikom jezeru Jarun.

Koncept ovog festivala je sinergija vrhunske urbane muzike i kvalitetnog zvuka, a prvi potvrđeni izvođač je slavni Ricardo Villalobos.

Villalobos ima posebno mjesto na svjetskoj sceni. Poznat je po živim i originalnim setovima, koje možemo definisati kao vožnja kroz razne žanrove elektronike ali i različite vremenske periode. Mnogim DJ-evima i producentima širom svijeta Ricardo predstavlja vječnu inspiraciju, a publici nezaboravno iskustvo uživanja u muzici. Uz Villalobosa, u Zagrebu će nastupiti i nekoliko poznatih svjetskih DJ zvijezda, ali i talentovanih domaćih snaga čija imena ćemo saznati uskoro.

Jezero Jarun, njegov južni dio kod rukometnih igrališta na pijesku, idealna je nova lokacija okružena zelenilom, a opet dostupna sa svih strana i svim prevoznim sredstvima. Festival će trajati od 19 časova do pet ujutro, a željnima daljnjeg plesa i provoda na raspolaganju je after party u legendarnom zagrebačkom klubu The Best.

Festival #WELOVESOUND održava se u saradnji s Gradom Zagrebom. #WELOVESOUND organizuje iskusna ekipa koja stoji iza Sonus festivala, koji je drugu godinu zaredom proglašen najboljim festivalom u Hrvatskoj, ali i jednom od najboljih svjetskih festivala.

Uz vrhunske DJ-eve i produkciju koja ostavlja bez daha, festival koji od prošle godine širi dobre vibracije ucrtao je Zagreb na kartu najpoželjnijih party destinacija u junu.

Trenutno su u prodaji early bird ulaznice po povoljnijoj cijeni i dostupne su putem web stranice festivala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop