• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gazda je mnogo ljut: "Seča" u Olimpijakosu

Autor mondo.rs

Vlasnik Olimpijakosa Evangelis Marinakis nezadovoljan rezultatima odlučio da kazni ekipu sa 400.000 evra i raspustio skoro ceo igrački kadar do kraja sezone

 Gazda Olimpijakosa raspustio cijeli tim Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Grčki fudbal potresaju skandali, a novi u nizu je odluka gazde Olimpijakosa.

Evangelis Marinakis je kaznio fudbalere Olimpijakosa zbog remija protiv najvećeg rivala Panatinaikosa i Levadijakosa (oba meča 1:1), nezadovoljan zalaganjem i rezultatima u sezoni u kojoj je praktično ostao bez titule.

Četiri kola pre kraja Olimpijakos je treći na tabeli grčkog šampionata sa šest bodova i utakmicom manje od lidera, ekipe AEK i jedan manje od tima PAOK, koji takođe ima meč manje, pa ih samo puka teorija deli od osme uzastopne titule.

Marinakis je kaznio fudbalere novčano sa 400.000 evra, a potom je saopštio da će samo nekolicina igrača iz sadašnje ekipe igrati do kraja sezone, a da će ostale zameniti fudbaleri iz mladog tima Olimpijakosa.

"Počeću da gradim novi Olimpijakos i biće onakav kakav sanjam. Navijači i ja ne želimo više da vas tolerišemo. Idete na odmor", poručio je Marinaikos fudbalerima.

Za sada nije poznato da li je u toj grupi i srpski napadač Uroš Đurđević.

"Igrači iz podmlatka, amateri vole Olimpijakos i navijače, zato ću novac od kazne da uložim u njih. Vi razmišljate samo o lepim kućama i kolima, ne zanima vas ekipa. Bacio sam milione, otpustio tri trenera, a nama vama je krivica", preneli su grčki mediji kritike koje je Marinakis uputio dosadašnjim prvotimcima.

Marinakis, koji je i vlasnik engleskog drugoligaša Notingem Foresta, pre tri godine je već kaznio ekipu sa 500.000 evra zbog loših igara i rezultata.

Olimpijakos je 44 puta bio šampion Grčke, od kojih u sedam poslednjih sezona. Do kraja šampionata ostalo je da se odigraju još četiri kola.

Ovakav potez samo je nastavak niza ispada u Grčkoj poput stalnih incidenata navijača, upada na teren naoružanog vlasnika PAOK-a Ivana Savidisa, zbog čega je bilo i suspendovano prvenstvo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC