• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Denvera: Slabo pričaju o Jokiću...

Autor mondo.rs

"Nema mnogo igrača koji ovo mogu", poručuje Majkl Maloun.

Ne znamo da li će Denver uspeti da se nađe među osam najboljih ekipa zapadne konferencije, ali znamo da će Nikola Jokić biti jedan od najzaslužnijih ukoliko to Nagetsima pođe za rukom do kraja regularnog dela sezone.

Jokić je nastavio da igra sjajno kada je važno i sa novih 30 poena, 7 skokova i 6 asistencija bio je najvažniji igrač u trijumfu nad iznenađenjem istočne konferencije - Indijanom.

Zapravo, Jokić u poslednjih deset mečeva prosečno beleži 25,1 poen (uz 52% šuta iz igre), kao i 11,3 skokova i 5,5 asistencija. Da je u pitanju neki drugi košarkaš, ili neki drugi tim, Majkl Maloun smatra da bi bilo bolje propraćeno u medijima.

"Neće dobiti nikakvo priznanje na kraju sezone, ali ono što on radi i kako to efikasno radi - znam da ne može mnogo igrača na svetu", kazao je Maloun posle novog trijumfa Nagetsa i dodao: "Očigledno, on je Nikola Jokić, mi smo Denver, tako da niko neće pričati o tome...".


Nije štedeo pohvale na račun igrača koga je znao i da kritikuje.

"On je neverovatan igrač i mi zaista mnogo tražimo od njega pošto je tek u trećoj godini ugovora u NBA. Ne žali se, prihvata to i svako veče igra na neverovatnom nivou", kazao je Maloun koji je ispočetka Jokića koristio kao "bekap" centra nauštrb Nurkića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC