• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac m:tel: U Brčko po trofej

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

U petak i subotu u Brčkom je na programu završni turnir rukometnog Kupa Republike Srpske. Banjalučani u polufinalu protiv domaćina Lokomotive, Sloga i Derventa u borbi za finale.

 Završni turnir Kupa RS za rukometaše Lokomotiva Brčko Borac m:tel U Brčko po trofej Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši Borca m:tel, Dervente, Sloge i domaće Lokomotive plasirali su se na završni turnir Kupa Republike Srpske, koji će biti održan u Brčkom 6. i 7. aprila.

Dvodnevni turnir donosi jake mečeve, u kojima će nastupiti tri ekipe iz Premijer lige BiH, te prvoplasirani tim Prve lige Republike Srpske.

"Ekipno gledajući, turnir u Brčkom biće možda i najjači u posljednjih par godina. Nastupiće tri ekipe iz Premijer lige BiH i domaćin Lokomotiva, koja je vodeći tim Prve lige RS. Sigurno je će ove tri utakmice obilovati dobrim rukometom i da će publika u Brčkom imati šta da vidi. Imamo snage da odemo do kraja, priželjkujemo trofej, ali idemo utakmicu po utakmicu", poručio je trener Borca m:tel Bojan Unčanin.

Njegov tim u polufinalu snage će odmjeriti sa Lokomotivom. Ovaj meč igra se u petak od 19 časova, tj. nakon duela Dervente i Sloge, koji je zakazan nešto ranije, od 16.30 časova.

RASPORED

polufinale, petak, 6. april

Derventa - Sloga (16.30)

Lokomotiva - Borac m:tel (19.00)

finale, subota, 7. april (17.00)

"Lokomotiva jeste član Prve lige RS, ali radi se o ozbiljnoj ekipi, koja je glavni pretendent da nađe svoje mjesto u Premijer ligi BiH. Maksimalno ozbiljno pristupamo ovoj utakmici. Spremali smo se za ono što nas čeka u petak i eventualno u subotu. Ne čeka nas lagan meč. Moraćemo se mnogo potruditi i dati svoj maksimum da bismo ostvarili pobjedu", oprezan je Unčanin.

Strateg Borca m:tel prokomentarisao je i drugi polufinalni par, u kojem će se za finale boriti branilac trofeja Derventa, koja je prošle sezone na putu ka peharu eliminisala upravo Banjalučane, i Sloga iz Doboja.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

"Sigurno će to biti zanimljiva utakmica. Neka bolji pobijedi, pa ćemo vidjeti šta će nam donijeti finale", poručio je Unčanin.

"Crveno-plavi" ulaze u dio sezone u kojem će konstantno nastupati u ritmu srijeda-subota, pa će tako za 22 dana odigrati čak osam utakmica.

"Imamo specifičnu situaciju gdje nas očeluje težak raspored. Već u srijedu očekuje nas duel četvrtfinala Kupa BiH sa Vogošćom, o kojem sigurno razmišljamo. Čekaju nas teški dueli, tako da do 28. aprila imamo osam utakmica. To ne znači da nam Kup RS nije bitan. Naprotiv, prvo krećemo od njega, a zatim računamo na ostale obaveze. Nadamo se da će nas povrede i prehlade zaobići i da ćemo imati dovoljan fond igrača za ove susrete", istakao je kormilar banjalučkog tima.

Goran Daničić obećao je maksimalno zalaganje u Brčkom, te naglasio da su Banjalučani favoriti za trofej u najmasovnijem takmičenju Srpske

"Želimo maksimalno da uđemo u završni turnir Kupa RS. Prošle godine imali smo peh u duelu sa Derventom, tako da nismo učestvovali u završnici. Sada želimo da se iskupimo za to i osvojimo trofej. Favoriti smo i ne treba da bježimo od toga", zaključio je srednji bek Borca m:tel.

Finale je na programu u subotu od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC