• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezda 09: Traže nam "dlaku u jajetu"! (VIDEO)

Autor mondo.ba

"Imam osećaj da se vrši pritisak na sudije i da se njima zadaje strah, kako bi u narednim mečevima oštetili naš klub. Upravo zbog toga smo angažovali profesionalnog kamermana", rekao je predsjednik kluba iz Etno sela "Stanišići".

Od početka sezone i najave da klub iz Etno sela “Stanišići” želi u Premijer ligu BiH počela je hajka u medijima i među sportskim radnicima, kako bi se Zvijezda 09 destabilizovala i bila spriječena u svojoj namjeri da ostvari plasman u elitni rang BiH fudbala, objavljeno je na sajtu kluba.

Takođe navode da su orkestrirani napadi još jači od početka proljećnog dijela šampionata, a da jedna grupa novinara pokušava u javnosti da plasira priču kako se sve radi u korist Zvijezde 09 i protiv konkurenata tima iz Etno sela “Stanišići”.

Predsjednik kluba Boris Stanišić ističe da se svaka utakmica njegovog tima pomno analizira i traži se “dlaka u jajetu”, te pokušava umanjiti sve ono što igrači pošteno odrade na terenu.

.
Izvor: YouTube/Majevica online

"Imam osećaj da se vrši pritisak na sudije koji sude naše mečeve i da se njima zadaje strah, kako bi u narednim mečevima oštetili naš klub. Poslije meča sa Slaviijom koji smo odigrali jesenas bili su žestoki napadi na sudiju tog susreta zbog navodnih grešaka, ali smo mi sve video snimcima dokumentovali i pokazali da ništa nije bilo sporno. Upravo zbog toga smo angažovali profesionalnog kamermana kako bi imali bolji uvid u te navodne “sporne situacije”. U dosadašnjem toku sezone oštećeni smo nekoliko puta, ali se nismo žalili, iako smo imali osnov za tako nešto. Nadam se da će suđenje do kraja prvenstva biti korektno i da nećemo biti oštećeni u nekom narednom meču, iako se pravi atmosfera za tako nešto", rekao je Stanišić.

FK ZVIJEZDA 09 - Nedosuđen penal usporeno (sporne situacije)
Izvor: YouTube/Majevica online

Iz Zvijezde 09 dalje navode da je nakon derbija protiv Rudara u Prijedoru puno priče bilo oko poništenog gola domaćeg tima, ali da se nije toliko pričalo oko vodećeg gola za domaće koji je još sporniji i da se na snimcima vidi da lopta nije prešla gol liniju.

FK ZVIJEZDA 09 - Primljen gol od njihovog golmana (sporne situacije)
Izvor: YouTube/Majevica online

"Imamo video snimke koji sve jasno dokumentuju i iznijećemo ih u javnost. Kod vodećeg gola za Rudar pomoćni sudija je bio u visini jedanaesterca i nije mogao vidjeti da li je lopta prešla gol liniju, a na našim snimcima se jasno vidi da golman Lakić povlači loptu prije linije i da nema govora o golu. Sudija Dragojević koji je mahao ofsajd je žrtva hajke, jer se na snimcima vidi da su čak tri igrača Rudara u ofsajdu prilikom upućivanja poslednjeg pasa, a na snimku se jasno vidi da je imao odličan uvid u situaciju i da je odmah signalizirao glavnom sudiji nedozvoljenu poziciju", zaključio je Stanišić.

FK ZVIJEZDA 09 - 24. Penal (sporne situacije)
Izvor: YouTube/Majevica online

FK ZVIJEZDA 09 - 40. Ofsajd (sporne situacije)
Izvor: YouTube/Majevica online

U Zvijezdi 09 su na kraju istakli da je FSRS ozbiljna institucija i veruju da će prvenstvo do kraja biti regularno, te ističu da njima pomoć sudija nije potrebna, već da traže korektno suđenje, jer imaju najkvalitetniji tim u ligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC