• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrđeno za Mondo: Vojvodina ima novog trenera!

Autor mondo.rs

Trener koji je radio u klubu 18 dana prošle sezone prihvatio je ponudu novog rukovodstva i biće predstavljen ovog utorka.

 Potvrđeno za Mondo: Vojvodina ima novog trenera! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vojvodina ima novog trenera!

Trener Spartaka Aleksandar Veselinović (47) prihvatio je ponudu "stare dame" i naslediće Iliju Stolicu koji je podneo ostavku u sredu. On će u ponedeljak već odraditi prvi trening sa ekipom, dok će u utorak biti zvanično predstavljen, potvrđeno je MONDU u klubu.

Veselinović je "staru damu" predvodio pre tačno godinu dana kada je preuzeo tim od Dragana Ivanovića, ali je njegov mandat potrajao svega 18 dana.

Podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba pred meč s Partizanom zbog neslaganja sa tadašnjim rukovodstvom (Dragoslav Vuković i Dušan Mijić), a potom je letos preuzeo Spartak i sa njim bio hit dosadašnjeg dela prvenstva.

/Aleksandar Veselinović, intervju za Mondo/

PETARDA NA "KARAĐORĐU"

Veselinović je kao trener Spartaka ove sezone Vojvodini naneo jedan od najtežih poraza u ovom veku. Pred novosadskom publikom "golubovi" su razbili Vošu i slavili 5:0, a posle tog meča klub je napustilo tadašnje rukovodstvo.

Sa izuzetno mladom ekipom je jesen završio kao trećeplasirani iza Zvezde i Partizana, a nakon odlazaka ključnih igrača njegov tim je nastavio da igra atraktivno i ipak je stigla do plej-ofa.

Tu je došao kraj puta za dve strane pošto se ambicije više "ne poklapaju", a sa Vojvodinom će u preostalih sedam kola pokušati da se domogne mesta koje vodi u Evropu, mada su "lale" u daleko najlošijoj poziciji u "gornjem domu".

Veselinović će biti čak šesti trener Vojvodine ove sezone posle Radoslava Bataka, Nenada Vanića, Vladimira Buača, Zorana Vasijevića i Ilije Stolice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC